Sıfır km ve ikinci el araçlar için 100.000 TL'ye kadar kredi verilecek, Başvurular başladı

Sıfır km ve ikinci el araçlar için 100.000 TL'ye kadar kredi verilecek, Başvurular başladı
YAYIN TARİHİ: 7.08.2021 21:56:00

Sıfır km ve ikinci el araçlar için 100.000 TL'ye kadar kredi verilecek, Başvurular başladı. Bankalardan araç kredisi kampanyasına katılarak işlem yapabileceksiniz. İşte detaylar...

Bankaların ihtiyaç kredisi ve konut kredisi gibi yaptığı kampanyaların yanı sıra en çok tercih edilen kredi kampanyalarından bir tanesi de taşıt kredileri olmaktadır. Taşıt kredileri sıfır araç alımlarında ve ikinci el araç alımlarında verilen bir destek kredisidir. Taşıt kredisi alacak olan kişilerin, sıfır araç alımlarında ve ikinci el araç alımlarında kredi onayı alabilmeleri için bazı politikalara uygun bir müşteri olması gerekiyor.

Özellikle banka kredi notu ve krediyi ödeyebilecek bir gelir belgesi, banka tarafından ilk bakılacak bilgilerdir. Sizlerde eğer taşıt kredisi kullanmak istiyorsanız ve düşük faizlerde onay almak istiyorsanız vereceğimiz bankalar üzerinden 100000 TL'ye kadar olan kredilerde hızlı bir şekilde onay alabilir ve kredinizi hemen kullanarak araç sahibi olabilirsiniz. 

Ziraat Bankası, sıfır ve ikinci el Taşıt Kredisi Başvurusu

Ziraat Bankası üzerinden kredi başvurusu yapacak olan kişiler banka şubesi ile iletişime geçmesi gerekiyor. 0 araç alımlarınızda özellikle bankanın anlaşmış olduğu firmalar üzerinden kredi alırsanız, düşük faiz oranları ve yüksek vadelerle kredinizi kullanabilirsiniz. Ama eğer ikinci el bir taşıt alacaksınız, en fazla 7 yaşında olması gerekiyor. Ziraat Bankası, ikinci el araç alımlarında kredi başvurusu yapacak olan kişilerin 7 yaşından yüksek araçlara kredi vermeyeceğini söylemek istiyoruz. Kredi başvurusu yapmak istiyorsanız, bankadan emekli maaşı almanız veya çalışan bir maaş alıyorsanız da bu maaşın en az 6 aydır aynı iş yerinde olması gerekmektedir. Şartları uygun olan kişiler en yakın Ziraat Bankası üzerinden kredi başvurularını yapabilmektedirler. 

Yapı Kredi Bankası, sıfır ve ikinci el Taşıt Kredisi Başvurusu

Yapı Kredi Bankası üzerinden sıfır araç alımlarınızda özellikle Koç Finans ile ortak olarak kredi verdiğini söyleyebiliriz. 0 araç alımlarının da Yapı Kredi Bankasının anlaşmış olduğu bankalar ve araba satan firmalar ile işlem yaparsanız, düşük faizli kredi kullanırsınız. Yapı Kredi Bankası üzerinden ikinci el araç alımları yapacak olan kişiler ise 10 yaşına kadar olan araçlar için kredi kullanabilirler. Yapı Kredi Bankası, 10 yaşına kadar verdiği araçların Kredilerini, kasko değerine göre belirlemektedir. Kasko değerinin %70'ine kadar Yapı Kredi Bankası üzerinden 100.000 TL'ye kadar kredi kullanabilirsiniz. 

Faizsiz sıfır ve ikinci el Taşıt Kredisi Başvurusu

Faizsiz 0 veya ikinci el araç kredisi almak istiyorsanız, katılım bankaları üzerinden kredi başvurunuzu yapabilirsiniz. Katılım Bankaları şubelerine giderek, kimliğinizi gelir belgesini ve alacağınız araç ile ilgili evrakları götürerek kredi başvurusunda bulunabiliyorsunuz. 100 bin TL'ye kadar verilen bu kredilerin başvuruları: Emlak katılım bankası Vakıf Katılım Bankası ve Ziraat Katılım Bankası, Kuveyt Türk Katılım Bankası Albaraka Türk Katılım Bankası ve Türkiye Finans Katılım Bankası üzerinden kredi başvurusu yapılabilmektedir. 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR