SGK'lı Bağkur'lu Emekliye Hiç Beklemediği Nakit Kampanyası! Kimliğini Veren Emekli 25.000 TL Alıyor

SGK'lı Bağkur'lu Emekliye Hiç Beklemediği Nakit Kampanyası! Kimliğini Veren Emekli 25.000 TL Alıyor
YAYIN TARİHİ: 24.02.2022 12:51:00

Emeklinin yüzünü güldürecek olan kimlikle 25.000 TL kredi kampanyası başladı. Emekli olan vatandaşlar amacıyla son dakika müjdeli haber olarak verdiği ve yalnızca kamu bankaları değil özel bankalar doğrultusundan da oluşturulan bu kampanyaya katılmak isteyen vatandaşlar 36 ay vadeli 25 bin TL yalnızca kimlikleri ile eş güdümlü ödeme alacak.

Özellikle daha evvel bankalardan kredi almamış kişiler emekli maaşları hesapları bağlamında 
25.000 TL'ye kadar kredi kullanmaları ile eş güdümlü bankalar bu şahıslara süratli bir şekilde kredi olanağı sağlayacak. Emekli maaşı almış olduğunuz banka üzerinden gerçekleştireceğiniz başvurular bağlamında kesinlikle kimlik istenmiyor.  İnternet bankacılığını kullanarak kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.



İNG BANK üstünden emekli maaşı alan vatandaşları 25.000 TL kimlik ile kredi verilecek

İNG BANK emekli vatandaşlar amacıyla başlatmış bulunduğu Son dakika kampanyasında 25.000 TL'ye kadar T.C kimlik no ile kredi verileceğini belirtti. Size en yakın Şekerbank şubesine giderek ya da bu bankadan maaş alan müşteriler mobil program ve internet sitesi aracılığı ile müracaat yaparak 25.000 TL emekli kredisi alabilirsiniz. 

İlk defa emekli maaşınızı şeker banka taşıyorsanız 25.000 TL ve üstünde kredi kullanma istediğiniz var ise borç kapatma Kredisi olarak yüksekliklerde de bu banka üstünden kredi alabilirsiniz.




Burgan Bank emekliye yüksek limitli tüketici kredisi olanağı sağlıyor

Emekli maaşını Burgan Bank üzerinden alan vatandaşlar ise 25.000 TL'ye kadar bireysel kredisi kullanmak istiyorsa banka şubesine gitmeden Burgan Bank mobil uygulamasına giriş yaparak buradan Kredi müracaatında bulunabilir.  Eğer emekli maaşınızı Bu bankada değilse emekli maaşınızı taşıdıktan sonra hem gereksinim hem borç kapatma hem de gereksiniminiz var ise konut kredisi müracaatı yapılabilirsiniz. 



 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR