Serkan Kıyak neden öldü? Müge Anlı'da karısı pideciye kaçan Serkan Kıyak öldü mü, intihar mı etti?

Serkan Kıyak neden öldü? Müge Anlı'da karısı pideciye kaçan Serkan Kıyak öldü mü, intihar mı etti?
YAYIN TARİHİ: 13.12.2021 11:23:00

​Müge Anlı'da karısı pideciye kaçan Serkan Kıyak öldü mü, intihar mı etti? Serkan Kıyak neden öldü? Evliliklerinde hiçbir problem yaşamadıklarını belirten Serkan Kıyak, 2.5 yıllık evliliklerinde Zehra'yı başka erkeklere 3-4 kez kendi çıplak fotoğraflarını atarken yakaladığını ve her seferinde affettiğini söylemişti. Peki Serkan Kıyak kimdir? Serkan Kıyak öldü mü? Serkan Kıyak intihar mı etti? Serkan Kıyak neden öldü?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında korkunç bir olay yaşandı. Karısı Zehra Kıyak'ın başka adama kaçtığı Serkan Kıyak öldü mü? Sorusu gündem oldu. Müge Anlı'da karısı pideciye kaçan Serkan Kıyak'ın intihar ettiği iddia edildi. Peki Serkan Kıyak kimdir? Serkan Kıyak öldü mü? Serkan Kıyak intihar mı etti? Serkan Kıyak neden öldü? 3 Aralık günü ortadan kaybolan eşi Zehra Kıyak'ı bulmak amacıyla Müge Anlı'ya katılan Serkan Kıyak, canlı yayında eşinin pideci komşularına kaçtığını öğrenmişti. Sonrasında da kendisi aldatan eşinin geri dönmesi amacıyla gözyaşları içerisinde yalvarmıştı. Son olarak Kıyak, herkesi mutlu eden kararını açıkladı.



SERKAN KIYAK ÖLDÜ MÜ, İNTİHAR MI ETTİ?


Sosyal medya da dolaşan iddialar sonrasında, Serkan Kıyak'ın intihar ettiği iddia edildi.

SERKAN KIYAK BUGÜN MÜGE ANLI'YA ÇIKACAKTI! 

Müge Anlı, Serkan Kıyak'tan gelen acı haberi duyurdu. Serkan Kıyak'ın evinde intihar etmesiyle alakalı günümüz canlı yayınında konuşan Müge Anlı, şunları söyledi: "Dün çok üzücü bir haber aldım. Hepimiz onu çok sevmiştik. Buradan gittikten sonra eşiyle barışma çabalarını sürdürmüş ama ret yanıtı almış. Çocuğunu ablasına bırakıp hayatına son vermiş. Geçen haberlerde evde ölü olarak bulunmakta ama soruşturmalar sürüyor. Biz onu bugün İstanbul'a bekliyorduk onunla Zahide Yetiş'in programında eş güdümlü mutfağa girecektik. Sanırım bütün amacını bu evliliğe bağlamış. Giderken morali gayet yerindeydi. Ailesi de 'seni tekrardan evlendiririz' demiş. Biz burada kalması amacıyla de ısrar ettik. Burada yerlere yatınca biz ona bir psikiyatriden destek al demiştik ama kabul etmedi.

"Serkan çok iyi kalpli bir çocuk ben onu çok sevdim. Eşi, aileyi arayıp 'maaşı da ben alacağım çocuğu da size bırakacağım' demiş. Benim annem de ilk bunu söylemişti. Çok üzüldüm Tanrı rAhmet eylesin."

Abisinin ölümüyle yıkılan kardeş Ayşe Şenol ise "Çok üzgünüz, abim en sonra 'çocuğum amacıyla yaşayacağım' dedi. Çocuğu dün onun ninnisiyle uyudu. Zehra'ya çocuğu vermeyeceğiz. Velayet konusu ile alakalı bize yardımcı olur musunuz" dedi.




DAHA ÖNCE NELER YAŞANMIŞTI?

Canlı yayına telefonla bağlanan Zehra, Serkan'ı ve ailesini istemediğini ve anneannesinin de umrunda olmadığını aktarmıştı. Zehra kesin bir dille boşanmak istediğini söylese de Serkan, Zehra'nın dönmesi için canlı yayında yerlere kafasını vura vura sinir krizi geçirmişti.
Sinir krizinin ardından ertesi gün yayına çıkan Serkan Kıyak, "Ben evladım için feryad ettim dün, artık boşanmak istiyorum" dedi. Zehra'nın görme engelli anneannesine de bakacağını ekledi.

KARISININ ALDATTIĞI SERKAN KIYAK ŞOK GEÇİRİP BAYILMIŞTI 

Serkan Kıyak karısının kendisini daha önce de kaç kere aldattığını çıplak görüntülerini başkalarına gönderdiğini ama hala karısını istediğini söyledi.

Telefonla bağlanan Zehra Kıyak ise kocasını istemediğini bugüne kadar yaptıklarına saysın diyerek söyledi. Zeha kocasının kendisini eskiden dövdüğünü de söyledi

Canlı yayına bağlanan Zehra Kıyak eşi Serkan Kıyak ile görüşmek istemediğini, eşini sildiğini söyledi. Pideci ile kaçtığını söyleyen Zehra Kıyak’tan sonra Serkan Kıyak itirafları peş peşe dizdi. Daha önce Zehra Kıyak’ın kendisini defalarca aldattığını söyleyen Serkan Kıyak her defasında eşini affettiğini ve yine affedeceğini söyledi. Ancak Zehra Kıyak dönmemekte kararlı olunca Serkan Kıyak ortalığı velveleye verdi. 



Yaşananları kaldıramayan Serkan Kıyak sinir krizi geçirdi, kendisini yerlere attı. Serkan Kıyak, "Bu mu emeklerimin karşılığı? Beni 4-5 defa aldattın, affettim. Dön gel! Yine affederim... 87 yaşında nenene nasıl kıydın, gittin? Zehra geleceksin... Ben seni sevdim. Ben sana ne yaptım? Hayallerimi yıktın. Yaşayamam ben... Şikayetçiyim" diyerek kendini yerlere attı. 
Serkan Kıyak asıl kötü haberi 7 Aralık canlı yayınında aldı. Müge Anlı, Zehra Kıyak’ın Serkan Kıyak’a boşanma davasını açtığını açıkladı. Serkan Kıyak kendisini tekrar yerlere attı ve Zehra Kıyak’ı bir daha görmek istemediğini, çocuklarını göstermeyeceğini belirtti. 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR