Sergen Yalçın gidiyor Şenol Güneş geliyor! Beşiktaş'ı karıştıran iddia! Karar Trabzon'da verilecek!

Sergen Yalçın gidiyor Şenol Güneş geliyor! Beşiktaş'ı karıştıran iddia! Karar Trabzon'da verilecek!
YAYIN TARİHİ: 3.11.2021 09:20:00

​Son şampiyon Beşiktaş'ta yeni teknik direktör sesleri! Sezon başında, teknik direktör Sergen Yalçın'la uzun süren sözleşme pazarlığı yapan Beşiktaş'ta son günlerde alınan kötü sonuçlarda alternatifler konuşulmaya başlandı. Sosyal medyada yer alan iddiaya göre; Sergen Yalçın'la yollar ayrılacak ve yerine Beşiktaş'ı 2 kez şampiyon yapan Şenol Güneş gelecek.

Süper Lig'de son haftalarda istediği sonuçları alamayan, Şampiyonlar Ligi'nde de beklentilerin uzağında kalan Beşiktaş'ta yeni teknik direktör sesleri! Kulüp başkanı Ahmet Nur Çebi'nin eski teknik direktör Şenol Güneş'le bir görüşme yaptığı iddiaları sosyal medyanın gündemine oturdu. İddiaya göre, Trabzonspor maçında olası bir puan kaybında Sergen Yalçın'la yollar ayrılacak.

Bir Twitter hesabından ortaya atılan iddia, sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. İddiaya göre; Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi bugün Zorlu Center'da Şenol Güneş ile bir görüşme yaptı. Eğer Sporting Lizbon ve Trabzonspor maçlarında puan kayıpları yaşanırsa, Sergen Yalçın'ın görevine son verilecek. Yalçın'ın yerine Şenol Güneş'in geleceği düşünülüyor.

ŞENOL GÜNEŞ'LE ÇİFTE ŞAMPİYON OLDU 

2015-2016 sezonunda Beşiktaş'ın başıan geçen Şenol Güneş, ilk iki sezonu şampiyonlukla tamamlamıştı. Güneş yönetiminde Beşiktaş, 199 resmi karşılaşmada 117 galibiyet elde ederken, 46 mücadele beraberlikle tamamlandı. Siyah beyazlı ekip 36 maçı yenilgiyle tamamlandı. 

199 karşılaşmada 404 gol atan Beşiktaş, kalesinde ise 283 gol gördü.


SON ŞAMPİYON SERGEN YALÇIN

Teknik direktörlük kariyerine Gaziantepspor ile başlayan Yalçın; 15 maçlık periyotta 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet almıştı.

Daha sonra Sivasspor'un başına geçen usta teknik adam, yeniden Gaziantepspor'a dönmüş ve 2015-2016 sezonunu bu kulüpte tamamlamıştı.

Yalçın'ın kariyerinde Kayserispor, Eskişehirspor, Konyaspor, Alanyaspor ve Yeni Malatyaspor tecrübeleri bulunuyor.

Kariyerinde toplam 8 takımın başında teknik direktör olarak görev alan Sergen Yalçın, bu takımların hiçbiri ile 2 sezonu tamamlayamadı. 

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR