Serel Yereli Pembe Transparan Sütyeniyle İç Dış Gösterdi! Kendisine ‘or..Spu’ Dedi! Görmediğimiz...

Serel Yereli Pembe Transparan Sütyeniyle İç Dış Gösterdi! Kendisine ‘or..Spu’ Dedi! Görmediğimiz...
YAYIN TARİHİ: 14.02.2022 12:10:00

Bir dönem Kanal D ekranlarında yayınlanan Bodrum Masalı adlı diziyle adını duyuran Serel Yereli sonrasında oyunculuğu bırakıp Londra’ya yerleşti. Müzik kariyerine devam eden ve her seferin Türkiye’yi yerin dibine sokan Yereli aynı zamanda Türk magazin basınında yer almak için elinden geleni yapıyor. Son olarak pembe transparan sütyeniyle paylaşım yapan Yereli kendisine ‘or..spu’ dedi. İşte o anlar…

26 yaşında Serel Yereli, paylaşımlarıyla ortalığı yakıp yıkmaya devam ediyor. 2016-2017 yılları arasında yayınlanan ve sadece 1 sezon süren Bodrum Masalı adlı dizide Alara karakterine hayat veren, tek dizilik şöhretini iyi değerlendiren Serel Yerel, Türkiye’deki oyunculuk kariyerini bırakıp, Londra’ya yerleşmiş ve müzik eğitimi almaya başlamıştı.



O gün bugündür Londra’da yaşayan, hem eğitim alan hem de sahnelere çıkan Serel Yereli bir yandan da Türkiye’de magazin gündeminde kendisine yer bulmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Aleyna Tilki ile birlikte Türkiye için ‘kezban’ yorumunu yapan Serel Yereli son olarak pembe transparan sütyeniyle paylaşım yaptı ve ortalık karıştı.




Daha önce de pek çok benzer paylaşım yaparak olay yaratan Serel Yereli pembe transparan sütyeniyle paylaşım yaptı ve kısa sürede neredeyse tüm magazin sayfalarında kendisine yer buldu. Üstüne ütlük bir de kendisini eleştirilenleri de ti’ye aldı. Instagramı’nın hikaye bölümünden paylaşım yapan Yereli ‘meme ucu görünüyor, or.spuya bak ilgi çekmek için yapıyor ‘ dedi. İşte Serel Yereli’nin o paylaşımları.


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR