Şekerbank Sadece Emekli Olan Kişilere Promosyon, İhtiyaç Kredisi, Nakit Avans ve Ek Ödeme Verecek!

Şekerbank Sadece Emekli Olan Kişilere Promosyon, İhtiyaç Kredisi, Nakit Avans ve Ek Ödeme Verecek!
YAYIN TARİHİ: 21.02.2022 09:24:00

Şekerbank emeklileri ilgilendiren birçok açıklamada bulundu. Şekerbank’ın yaptığı açıklamalarda emekli olan kişilere promosyonlar ve ihtiyaç kredisi imkanı verileceği duyuruldu. Şekerbank’ın kendi resmi web sitesinde yayınlanan genelge kapsamında banka nakit avans ve ek ödeme hizmetlerini emekli müşterilerine verecek. Hizmetlerden sadece emekli olan kişiler yararlanabilecek.

Hizmetlerden yararlanmak isteyen emeklilerin Şekerbank ailesinde hesaplarının olması gerekiyor. Ayrıca emeklilik promosyonlarını Şekerbank kurumundan almaları gerekiyor. Bu gibi şartları sağlayan kişiler kampanyadan yararlanabilecek. Kampanya kapsamında birçok ihtiyaç sahibi emeklinin ihtiyacı giderilmiş olacak. Emeklilerin her zaman yüzünü güldüren Şekerbank 2022 yılında da emeklilerin yanında olduğunu hissettiriyor.

Şekerbank Ödemeler Ne Zaman?

Başvuruda bulunan emeklilerin aklında tek bir soru bulunuyor. O soruda ödemelerin ne zaman verileceği sorusudur. Ödemelerin ne zaman verileceği konusunda Şekerbank tarafından resmi bir açıklama gelmedi. Bu konu hakkında tahminde bulunmak zor. Fakat çok kısa bir süre içerisinde beklenen başvurunun yapılacağı tahmin ediliyor. Binlerce Şekerbank emeklisi ödemelerini almak için dört gözle bekliyor. Bundan dolayı Şekerbank ödemeler konusunda da alternatif seçenekler sunuyor!

Özellikle Covid-19 salgınından olumsuz yönde etkilenen kişilerin bu ödemelere oldukça fazla ihtiyacı bulunuyor. Şekerbank ailesi emeklilere muhteşem hizmetler sunmaya devam ediyor. Son olarak sunmuş olduğu hizmetlerden birisi de düşük faizli nakit avans hizmetidir. %1,36 faiz oranıyla 100,000 TL ihtiyaç kredisini emeklilere özel paket halinde sunuyor. Bu da pratik bir şekilde nakit ihtiyacınızı karşılamanız noktasında alternatif seçenekleri sizlerle buluşturmaktadır.

Şekerbank İhtiyaç Kredisinden Nasıl Yararlanabiliriz?

Şekerbank ihtiyaç kredisinden yararlanmak çok kolay. Krediden yararlanmak için kişilerin yapması gereken işlem Şekerbank şubelerine giderek ihtiyaç kredisi başvuru talebinde bulunmaktadır. Başvurular titiz bir çalışma eşliğinde değerlendiriliyor. Aynı zamanda değerlendirme işlemleri çok hızlı olarak gerçekleşiyor.

Değerlendirme işlemleri gerçekleştikten sonra banka size SMS yoluyla bilgilendirme mesajı gönderiyor. Başvurunuz olumlu yönde sonuçlandığında ihtiyaç krediniz şahsi hesabınıza yansıyor. Böylelikle dilediğiniz gibi ihtiyaç kredinizi harcayabiliyorsunuz. Bu da nakit ihtiyacınıza ektili bir düzeyde çözüm bulmanızı da mümkün hale getirmektedir.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR