Sedat Peker Şu Anda Nerede? Biraz Önce Açıklandı Sedat Peker Son Dakika Tutuklandı Mı, Yakalandı Mı?

Sedat Peker Şu Anda Nerede? Biraz Önce Açıklandı Sedat Peker Son Dakika Tutuklandı Mı, Yakalandı Mı?
YAYIN TARİHİ: 23.02.2022 13:07:00

​Son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Bu anlamda Sedat Peker tutuklandı mı, yakalandı mı? Sorusu Türkiye'de gündem yaratmış durumda. Alınan bilgiye göre, Bursa 5. Ağır Ceza Mahkemesi ile İstanbul Anadolu 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin yakalama kararları kapsamında, Peker'in 194 ülkede uluslararası civarda aranması amacıyla Interpol doğrultusundan 1 Şubat'ta kırmızı bülten çıkarıldı.

Son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Bu anlamda Sedat Peker tutuklandı mı, yakalandı mı? Sorusu Türkiye'de gündem yaratmış durumda. Adalet Bakanlığı, Birleşik Arap Emirlikleri'nden (BAE), ile ilgili Interpol doğrultusundan kırmızı bülten çıkarılan organize suç teşkilatı elebaşı Sedat Peker'in Türkiye'ye iadesi hedefiyle geçici tutuklanmasını talep etti.



 

SEDAT PEKER SON DAKİKA TUTUKLANDI MI, YAKALANDI MI? 


Adalet Bakanlığı, BAE'de tespit edilen Peker'in iadesi amacıyla harekete geçti. Bakanlık, BAE'ye gönderdiği yazıda, Sedat Peker hakkında, İstanbul Anadolu ve Bursa Cumhuriyet Başsavcılıklarınca hazırlanan iade taleplerini hatırlattı. Adalet Bakanlığı, kırmızı bültenle aranan Peker'in Türkiye'ye iadesi amacıyla geçici tutuklanmasını talep etti.

SEDAT PEKER ŞU ANDA NEREDE?


Sedat Peker, 18 Ocak 2021'de Kuzey Makedonya'nın Üsküp kentinde ikameti kötüye kullanmak nedeniyle tutuklandı ve Kosova üzerinden Türkiye'ye sınır dışı edildi. Fakat Türkiye'ye gelmeyip evvel Fas'a sonra Dubai'ye kaçtı.




SEDAT PEKER AİLESİ İLE GÖRÜNTÜLENDİ 

Yayınladığı videolarda dile getirdiği iddialarla aylarca gündemden düşmeyen Sedat Peker, yaşamını sürdürdüğü Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) kısıtlama getirmesi nedeniyle 24 Kasım'dan bu yana tweet atmadı, 3 Temmuz'dan sonra da video paylaşmadı. Sedat Peker ve çevresi, BAE'nin 'güvenlik' gerekçesiyle izin vermemesi nedeniyle paylaşım yapmadığını söylerken, eşi Özge Peker ailecek parka gittikleri kısa bir video paylaştı.

Özge Peker, Instagram hesabından yaptığı paylaşımın altına, "Kızlarını katiyen kırmaz. Miracle Garden'a giderken Lina ve Mila 'sensiz gitmeyiz babacım' dediklerinde onlar mutlu olsun diye anında geldi" notunu düştü.



DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR