Şarlatan Para Uşağı Dendi Resmen Bile Bile Lades! Baba Vanga Rusya Kehanetleri Bir Bir Çıktı!

Şarlatan Para Uşağı Dendi Resmen Bile Bile Lades! Baba Vanga Rusya Kehanetleri Bir Bir Çıktı!
YAYIN TARİHİ: 3.03.2022 11:25:00

Onu hepimiz kör kahin Baba Vanga diye tanıyoruz. Global çapta bir olay yaşandığında sürekli karşımıza kehanetleri çıkıyor. Kimileri gönülden inanıyor kimileri de şarlatan, para uşağı deyip geçiyor. Ancak bu kez durum sandığınızdan daha vahim. Nitekim Bulgaaristan doğumlu olan Baba Vanga’nın yıllar öncesine dayanan Rusya ve Putin kehanetleri zaten gözler önündeymiş. Tüm dünya bile bile lades demiş.

O Balkanların Nostradamus’u olarak adlandırılan Baba Vanga… Bulgaristan’ın bir dönemine damga vuran hatta Adolf Hitler’in bile gelip akıl aldığı söylenen Baba Vanga’nın kehanetleri arasında Çernonil faciası, koronavirüs bile var. 1996 yılında yani şu andan pekte uzak olmayan bir yılda hayatını kaybeden Baba Vanga’nın Rusya ve Vladimir Putin kehanetleri kan donduran cinsten. İşin beter yanı yıllardır gözler önünde olması.




21’nci yüzyıla dair pek çok kehaneti geride bırakan ve oldukça gizemli bir hayat süren Baba Vanga 1996 yılında hayata gözlerini yumduğunda geriye büyük bir sır perdesi ve kehanetlerini bıraktı. Kehanetleri arasında koronavirüs var. Yıllar önce kendisinden akıl alan bir sporcuya ‘tepenizde korona var’ diyen ancak bu kehaneti Rusya olarak yorumlanan Baba Vanga’nın, yıllar sonra ortaya çıkan bir salgını haber verdiğini o zamanlar kimse düşünemezdi. Şu yıllarda ise dünyanın başında bir koronavirüs belası bir de Rusya var.



Kahin Baba Vanga’nın Rusya ve Putin kehanetleri meğer yıllardır gözlerimizin önündeymiş. Kahin Vanga, Vladimir Putin ile ilgili kehanetini şöyle açıklamış Her şey eriyip gidecek, sadece Vladimir’in şanı, Rusya’nın şanı kalacak. Rusya sadece ayakta kalmayacak, Dünya’yı da domine edecek.’  Öte yandan Vanga ninenin kehanetleri arasında buzulların erimesi, Müslümanların Avrupa’ya egemen olması, komünizm gibi durumlar da var.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR