Şarkıcı Hatice’den Olay İtiraf: Hamileysem Yıldırım Nikahıyla Evlenirim…

Şarkıcı Hatice’den Olay İtiraf: Hamileysem Yıldırım Nikahıyla Evlenirim…
YAYIN TARİHİ: 29.03.2021 17:01:00

Beyaz TV ekranlarında 'Hayatın Rengi' programına konuk olan Hatice, samimi açıklamalarda bulundu. Katıldığı programda "Bu aralar hiç başım dönmezken başım dönüyor. Eğer hamileysem yıldırım nikahı ile evlenirim" diyen Hatice bebek sinyali verdi...

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren şarkıcı, kendisinden 10 yaş küçük sevgilisi Ali Kemal Sarı'dan geçtiğimiz aylarda sürpriz bir evlilik teklifi almıştı. Şarkıcı Hatice'den bomba bir açıklama geldi.

Zaman zaman yaptığı açıklamalarla gündeme gelen şarkıcı Hatice, Simge Tertemiz'in "Anne olmak istiyor musun?" sorusuna, "Evet, anne olmayı çok istiyorum. Hayatımda verdiğim en doğru karar onunla beraber olmak. Ondan öncesini hiç saymıyorum. Ali, benim hayattaki en büyük şansım. Çocuğum olacaksa ondan olsun" yanıtını verdi.

“YILDIRIM NİKAHIYLA EVLENİRİM”

'Hayatın Rengi' adlı programa konuk olan şarkıcı, hamile olabileceğinin sinyallerini verdi.
41. yaş gününde sevgilisinden evlenme teklifi alan Hatice, katıldığı programda konuyla ilgili, "Bu aralar hiç başım dönmezken başım dönüyor. Karnımda bir şişkinlik hali var ama henüz ne olduğunu anlamadım. Eğer hamileysem hemen yıldırım nikahıyla evlenirim. Ali Kemal'i ailem de çok seviyor, onun ailesi de beni seviyor. Umarım bize bir bebek ve yuva nasip olur" ifadelerine yer verdi.


"BANA ANNELİK, SANA BABALIK ÇOK YAKIŞIR"

Hatice, paylaşım yaptığı bir fotoğrafta, "Bana annelik, sana da babalık çok yakışır sevgilim" ifadelerine yer vererek büyük ilgi toplamıştı. 

“SEVGİ EN GÜZEL DUYGULARI PAYLAŞMAKTIR”

Hatice, 14 Şubat'ta, "Sevgi umuttur, sabırdır, emektir. Sevgi en güzel duyguları paylaşmaktır. Sevgi hayattır. Günümüz kutlu olsun sevgilim. Bir gün değil her gün daima sevin, sevilin, bugün sadece bahane" mesajını yayınlamıştı.


Instagram'da Ali Kemal Sarı ile romantik bir fotoğrafını da paylaşan Hatice, "17 yıl sonra gelen mutluluğum. Allah'ım yoluna taş gözüne yaş değdirmesin senin. Dünyanın en vicdanlı adamısın benim gözümde ve en iyisi" notunu düşmüştü.


DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR