Sahibinden Araba Kampanyası! 1.500 TL Taksitle Yüzde 0 Faiz! Opel, Kia, Seat, Toyota, Renault, Fiat

Sahibinden Araba Kampanyası! 1.500 TL Taksitle Yüzde 0 Faiz! Opel, Kia, Seat, Toyota, Renault, Fiat
YAYIN TARİHİ: 7.02.2022 10:03:00

İşte 2022 yılının en etkili otomobil kampanyası! Üstelik sadece bin 500 TL taksit ödeyerek siz de araba sahibi olabilirsiniz. Ayrıca yüzde 0 faiz fırsatından da yararlanabilirsiniz! Peki, hangi marka otomobiller için geçerli bu kampanya? İşte bu soruya dair merak ettiğiniz bütün ayrıntıların tamamı!

2022 yılında otomobil kampanyaları söz konusu olduğu zaman karşımıza farklı alternatif seçenekler çıkıyor. Özellikle 50 bin TL peşinat ödeyerek 0 faizle otomobil almayı isteyenlere özel çok sayıda farklı alternatif seçenekten de söz etmek mümkün oluyor. Başta Peugeot olmak üzere Opel, Kia ve Seat markasına ait otomobillere son derece ayrıcalıklı fırsatlarla sahip olabilirsiniz. Sadece bu kadar mı? Elbette ki hayır! Bununla birlikte, Toyota ve Renault il Fiat, Honda ve Volkswagen markasına ait otomobilleri de bütçe dostu bir şekilde satın alabilirsiniz! Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de


İşte Otomobil Firmalarının Gerçekleştirdiği Çok Önemli Kampanyalar!


Eğer sıfır km araç almayı planlıyorsanız Peugeot, Opel, Kia, Seat, Toyota, Renault, Fiat, Honda, Volkswagen tam da size uygun fırsatları sunan markalar olarak ön plana çıkacaktır. Mesela Honda son derece ayrıcalıklı bir kampanyaya imzasını atıyor!


İşte Honda’nın Taşıt Kredisi Kampanyası!


Şayet siz de Honda’nın Civic modeli aracına sahip olmayı isterseniz 100 bin TL’ye kadar kredi kullanabilirsiniz. Üstelik bu kredi fırsatını 15 ay vadede ödeyebilirsiniz. Unutmayın Honda’nın bu kampanyası belirli bir süreliğine yapılıyor!

Peugeot Yeni Yıla Özel Kampanya Şartları


Peugeot Türkiye 2022 Yılına özel hem binek hem de ticari araçlarda ayrıcalıklı fırsatları sizlerle buluşturuyor. Bu kapsamda hemen her modelin özelliğine göre kredi çekme fırsatını da Peugeot sizlerle buluşturuyor!

Opel Kapsamlı Bir Kampanyaya İmzasını Atıyor!


Ülkemizde en fazla tutulan araç markaları arasında yer alan Opel, tam da aradığınız özelliklere sahip bir kampanyayı devreye sokuyor.  Bu kapsamda markanın hem ticari hem de binek araçlarına oldukça ayrıcalıklı fırsatlarla sahip olabilirsiniz. Siz de sadece 50 bin TL peşinat ödemesi yaparak aylık taksiler halinde bu araçlardan satın alabilirsiniz!
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR