Saba Tümer’e +18 doğum günü görüntüler elden ele yayıldı! Yarı çıplak erkekler ve Saba Tümer…

Saba Tümer’e +18 doğum günü görüntüler elden ele yayıldı! Yarı çıplak erkekler ve Saba Tümer…
YAYIN TARİHİ: 7.12.2021 19:56:00

Şen kahkahaları, samimi tavırları ile tanıdığımı Saba Tümer’den kendisine has doğum günü kutlaması… Şu sıralar ekranlarda olmayan ama sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeyi başaran Saba Tümer önceki akşam yeni yaşını kutladı ama ne kutlamak. Beren Saat, Kenan Doğulu gibi isimlerin yer aldığı doğum günü partisine yarı çıplak erkekler damgasını vurdu.

Bayan kahkaha olarak hafızalarımız kazınan Saba Tümer, uzun süredir ekrana iş yapmıyor. Kendi markasını çıkaran Saba Tümer şu sıralar sosyal medyada oldukça aktif. Türkiye’nin sevilen yüzü Saba Tümer önceki akşam 51’nci yaş gününü Kuruçeşme’de bir mekanda kutladı. Saba Tümer’i sanat camiasından dostları yalnız bırakmadı. 

Yıllar geçtikçe yaşlanmak yerine giderek gençleşen Saba Türmer’in doğum gününe Beren Saat ile Kenan Doğulu çifti, Fersun Özbek gibi isimler katıldı. Renkli kişiliği ile bilinen Saba Tümer’in doğum günü de bir o kadar renkliydi. 51’nci yaşı için dudak şeklinde bir pasta yaptıran Saba Tümer’in doğum gününe yarı çıplak erkekler damgasını vurdu.




Tüm gece Saba Tümer ve konuklarına servis yapanlar yarı çıplak erkeklerdi. Bu görüntüler sosyal medyada hem şaşkınlıkla karşılandı hem de çok güldürdü. Böylece Saba Tümer de sıra dışı ve renkli karakterini bir kez daha ortaya çıkarmış oldu.

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR