Resmen Cinsel İçerikli Film Fantezi Üstüne Fantezi! Aynur Aydın’ın +18 Görüntüleri Kendini Astırdı!

Resmen Cinsel İçerikli Film Fantezi Üstüne Fantezi! Aynur Aydın’ın +18 Görüntüleri Kendini Astırdı!
YAYIN TARİHİ: 29.01.2022 12:07:00

​36 yaşındaki ünlü şarkıcı Aynur Aydın yine yaptı yapacağını… Münih doğumlu Aynur Aydın son dönemlerde Instagram ve Twitter hesabında yaptığı cesur paylaşım ve söylemlerle magazin gündeminde yer alıyordu. Kariyerinde ise bir sessizlik içindeydi. Bu sessizliği ‘Bilmece’ adlı şarkısıyla bozan Aynur Aydın, bu şarkıya öyle bir klip çekti ki ortalık birbirine girdi. 

Son dönemler sık sık sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyordu Aynur Aydın. Genellikle cesur ve iddialı paylaşımlarıyla adından söz ettiren Aynur Aydın, popülaritenin kaynağını bulunca oradan devam etmeye kararlı. Uzun bir aranın ardından yeni bir şarkı çıkaran Aynur Aydın bu şarkıya öyle bir klip çekti ki adeta cinsel içerikli bir film. Aynur Aydın BDSM detaylı klibi sosyal medyayı salladı. İşte o klip… Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de



Özellikle Instagram hesabında yaptığı cüretkar paylaşımlarıyla bilinen Aynur Aydın, aynı formülle kendisine bir klip çekince olanlar oldu. Tamamı cinsel içerikli olan ve fantezilerin birbiri ardında sıralandığı Bilmece şarkısının klibinde en çok dikkat çeken detay, Aynur Aydın’ın kendisini tavana astırması oldu.


BDSM fetişlerinin popüler fantezilerinden biri olan shibarinin anbean sergilendiği klibi görenlerin ağzı açık kaldı kimileri de hemen tepkisini dile getirdi. Bazı kullanıcılar klibi beğenirken bazıları da çocukların da düşünülmesi gerektiğini söyledi. Aynur Aydın’ın klibi kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR