QNB Finansbank Ertelemeli Kredi Vereceği Açıkladı, Olay Oldu, Başvuru Rekoru Bekleniyor

QNB Finansbank Ertelemeli Kredi Vereceği Açıkladı, Olay Oldu, Başvuru Rekoru Bekleniyor
YAYIN TARİHİ: 15.09.2021 12:04:00

QNB Finansbank Ertelemeli Kredi Vereceği Açıkladı, Olay Oldu, Başvuru Rekoru Bekleniyor. Son dakika kredi haberi geldi. İşte detaylar...

QNB Finansbank'tan ertelemeli kredi olay oldu. Finansbank üzerinden ihtiyaç kredisi kampanyasına katılacak olan kişilere 3 ay ve 6 ay ertelemeli kredi kampanyaları duyuruldu. 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişilere Finansbank üzerinden ertelemeli kredi verilecek. Finansbank üzerinden verilecek olan ertelemeli ihtiyaç kredisi başvurusunda banka şartlarına uygun olan kişiler hemen aynı gün içinde onay alabilecekler. 1200 ve üzerinde kredi notu olan banka kredi sicili temiz olan 18 yaş üzerinde olan kişiler hızlı bir şekilde kredi başvurusu yaparak Finansbank üzerinden ertelemeli kredi onayı alabilecek. 

Finansbank kredi kampanyasına başvuru nasıl yapılır?


50.000 TL'ye kadar kredi başvurusu yapmak istiyorsanız bankanın birden fazla yöntemi ile kullanarak Kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. 5030 SMS numarasına mesaj atarak Kredi başvurusunda bulunmak istiyorsanız cep telefonumuzun mesaj kısmına girerek t.c. kimlik numaranızı yazabilirsiniz. 5030 SMS numarasına mesaj attıktan hemen sonra banka sizlere hızlı bir şekilde Kredi sonucunu verecek onaylanan tutar kadar kredinizi de hemen aynı gün içerisinde Finansbank üzerinden hesabınıza yatıracaksınız. SMS ile kredi başvurusu yapmayan kişiler bankanın internet sitesine girerek buradan internet başvuru formunu doldurarak Kredi başvurusunda bulunabilir. finansbank'ın resmi internet sitesi üzerinden yapmış olduğunuz Kredi başvurusunda Kredi sonucu 5 dakika içerisinde verilecek ve sonucu olumlu olan kişiler bankanın şubelerinden kredi kullanabileceklerdir. 


Online 50.000 TL'ye kadar kredi kampanyası

Finansbank ayrıca müşterilerine online internet bankacılığı üzerinden de ihtiyaç kredisi kampanyası sunuyor. 5030 numarasına SMS atarak Kredi başvurusunda onay alan kişiler bile eğer internet bankacılığı şifresi varsa onaylı tutarlı kredilerine banka şubelerine gitmeden kullanabilecekler. Finansbank üzerinden 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapmış olan kişiler ilk kredi taksit ödemesinde 3 ay veya 6 ay erteleme yapabiliyor. Finansbank hesabınız varsa finansbank'ın internet bankacılığı şubesine giriş yaparak hemen krediler bölümünden ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilir sonucunu hemen görebilirsiniz. 5030 numarasına SMS ile kredi başvurusunda bulunan kişiler belirtilen şartlar dahilinde hemen anında kredi onayı alabileceklerdir. 5030 SMS numarasına mesaj atarak kredi onayı en kolay kredi başvuru yöntemi olarak banka tarafından yayınlandı. Sizlerde bu şekilde Kredi başvurunuzu yapabilirsiniz.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR