PUBG Lite Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır? PUBG Mobile Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır?

PUBG Lite Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır? PUBG Mobile Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır?
YAYIN TARİHİ: 14.02.2022 14:33:00

​PUBG Mobile Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır? PUBG Lite Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır? Sorusunun yanıtları sayfamızda yer alıyor. Son senenin en tanınmış oyunlarından biri olan PUBG, pek çok insanın olabildiğince süre geçirdiği yapımlardan biridir. Başlangıçta bilgisayarlar amacıyla yayınlanmış olan oyuna sadece Steam üzerinden erişim sağlanabilirken bundan sonra Playstation, Xbox ve hem de mobil cihazlar amacıyla Google Play ya da AppStore üzerinden ulaşılabilir. 

PUBG Mobile Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır? PUBG Lite Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır? Sorularının net cevaplarını haberimizde verdik. Her geride bıraktığımız gün oyuncu kitlesini arttırmaya devam eden PUBG, pek çok değişik platform ve aygıt üzerinden kullanıcılarına hizmet veriyor. Fakat başlangıçta rakipsiz olsa da bundan sonra PUBG'nin her aygıtta değişik rakipleri olduğunu da söylemek mümkün. 

PUBG MOBİLE HESAP SİLME İŞLEMİ NASIL YAPILIR? PUBG LİTE HESAP SİLME İŞLEMİ NASIL YAPILIR?


PUBG isimli oyunun tam sürümünü bilgisayarlarınızda oynayabilmek amacıyla Steam üstünden temin etmiş olmanız gerekir. Buna bağlı olarak, Steam üstünden alınmış PUBG oyunlarında hesaplarınızı silebilmeniz olası değildir. Çünkü oyun amacıyla hesaplarınız, Steam hesaplarınızla bağlantı kurarak oluşturulur. Fakat direkt olarak doğruya Steam hesaplarınızı sildiğiniz takdirde PUBG amacıyla hesaplarınız da silinecektir. Steam hesaplarınızı silmek amacıylase Steam Müşteri Merkezi ile iletişime geçmeniz gerekir. Fakat Steam hesaplarınızı silmek, Steam üstünde tespit edilen başka verilerinizin silinmesine sebep olacaktır. Buna Steam amacıyla oyun kütüphaneniz, Steam cüzdanınızda tespit edilen sanal para ve buna benzer her türlü veri dahildir.

PUBG'nin bilgisayarlar amacıyla ikinci bir versiyonu daha vardır. PUBG Lite ismi verdiği bu sürümde internet sitesi bağlamında hesap girişi yaparak bu anlamda oyuna girilebilir. 
PUBG Lite'ın Steam hesabınızla bir teması yoktur. Oyunun üreticileri PUBG Lite amacıyla açılan bu hesapları global hesap olarak adlandırmıştır. Bu anlamda PUBG Global hesabınızı silmek istiyorsanız bu prosedürü son derece yalın bir biçimde gerçekleştirebilirsiniz. PUBG hesap silme prosedürü amacıyla şu adımları takip edebilirsiniz:

PUBG global hesabınızı silmek amacıyla PUBG hesabınıza internet tarayıcınız üzerinden giriş yapın. Giriş ekranına ulaşmak amacıyla TIKLAYINIZ.



Hesabınıza girin sonrasında ise "Ayarlar" ibaresine tıklayın. Buradan da "Kişisel Bilgiler" kısmına erişim sağlayın.

Kişisel veriler sekmesi amacıyla "Hesabı Sil"e tıklayın ve sonrasında "Kaydet" deyin.


Bu noktadan sonra internet sitesi, işleminizi güvenilir bir biçimde yapabilmeniz amacıyla hesaplarınızı onaylamak isteyecektir. Bu tarafta hesap şifrenizi yine girmeniz gerekebilir. Hesap şifrenizi girdikten sonra PUBG hesaplarınız silinecek ve erişiminize kapatılacaktır.
Yapımcının açıkladığına göre silinen bir hesabı geri alabilmek olası değildir. Bu işlemin sonrasında hesaplarınızda tespit edilen tüm eşyalar ve bilgiler de silinecektir.

PUBG Mobile amacıyla da hesap silebilmek amacıyla bir sekme ya da yönlendirme sahip olunan değildir. Fakat detaylı yollar kullanarak hesaplarınızı silebilmeniz mümkündür. Öncelikle, PUBG Mobile uygulamasını mobil cihazınızdan hemen kaldırır. Bu anlamda programın başka uygulamalara erişim sağlaması amacıyla verdiğiniz izinleri kaldırırsanız hesaplarınız kısa bir vakit amacıylade silinecektir. Örneğin, PUBG Mobile'a giriş yapar iken Twitter ya da Google gibi değişik uygulamalardaki hesaplarınızı kullanarak yeni hesap açtıysanız bu erişim iznini kaldırmanız lazım olur. Buna ek olarak PUBG Mobile Destek ile etkileşime geçerek de hesaplarınızı silebilirsiniz. Nitekim bu ikinci yolla 7 gün amacıyla da  hesaplarınız net olarak silinecek ve erişime kapatılacaktır. PUBG Mobile Destek'e erişim sağlamak amacıyla ise şu adımları takip edebilirsiniz:



Uygulamanın arayüzünü kullanarak Ayarlar sekmesine gidin.
Ayarlar sekmesinde "Çıkış Yap" opsiyonunun yanısıra tespit edilen "Destek" ibaresine dokunun.

Önünüze gelen ekranda sağ üst köşede tespit edilen sohbet baloncuğuna tıklayın.
Bu baloncuğa aratarak çevrim içi müşteri temsilcisiyle etkileşime geçebilirsiniz.
Fakat şunu belirtmek lazım olur ki PUBG Mobile Destek şimdilik Türkçe dilini desteklemiyor.

Dolayısıyla buradan etkileşim kurarken İngilizce yazmanız yararlı olacaktır. Hesabınızın silinmesi amacıyla "Can you delete my account?" gibi bir ifade kullanmanız yeterlidir. Bu kısa işlemden sonra 7 iş günü amacıyla da PUBG Mobile hesaplarınız silinecektir.


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR