PTT'Den Son Dakika Haberleri: PTT Şubesine Gidenlere 22.500 TL Ödeme Yapılacak

PTT'Den Son Dakika Haberleri: PTT Şubesine Gidenlere 22.500 TL Ödeme Yapılacak
YAYIN TARİHİ: 24.02.2022 15:00:00

Ptt bağlamında acil tüketici kredisi müracaatı yapacak olan vatandaşlar amacıyla başlatılan yeni kampanyada 22.500 TL'ye kadar nakit ödemesini yalnızca kimlikle alabileceksiniz. Ptt ile Aktif Bank arasında oluşturulan uyuşma ardından banka kredi notu düşük olan ve 18 yaşından büyük olan her vatandaşın müracaat yapabileceği yeni kayıt kampanyası limitleri belli oldu. 

Nakit ihtiyacınızın olması halinde başvurunuzu gerçekleştirebileceğiniz PTT Aktif Bank vasıtasıyla sizlere kredi verecek. Kredi müracaatı yapacak olan vatandaşlar başvurularını anında süratli birşekilde banka şubeleri üzerinden ya da banka şubelerine hiç uğramadan SMS ile alabilirsiniz. Size en yakın PTT şubesine giderek kimliğinizle eş güdümlü başvurunuzu gerçekleştirebilir ve 36 ay vadeli olarak kredi kullanabilirsiniz. 



PTT SMS İLE HEMEN HESABA YATIRACAK 


PTT üzerinden müracaat yapacak olan vatandaşlar SMS ile süratli bir şekilde kredi müracaatı yapabiliyor. Nakit ihtiyacınızın olması halinde PTT ile SMS ile kredi müracaatı yapacak olan vatandaşlar, 2 dakika içinde kredi sonucunu öğrenebilecekleri yeni kredi kampanyasına katılabilir. 

Cep telefonunuzun mesaj kısmına girerek, PTT yazıp boşluk bırakarak T.C kimlik numarası yazarak bu mesaji 30 50 numarasına gönderirseniz PTT ile aktif bankın yapmış bulunduğu kredi kampanyasına katılabilirsiniz. Hem de banka şubelerine gidecek vakti olmayan vatandaşlar amacıyla aktif Bank'ın resmi internet sitesi üzerinden de tüketici kredisi başvurusu Formunu doldurarak prosedür yapılabilir ne kadar kredi onay aldığınızı görebilirsiniz. 



Ptt üzerinden 20000 TL kredi kullanacak olan vatandaşlar, 36 ay vadeye kadar prosedür yapacak ve 3 sene vadeli olan bu kredilerin ilk taksit ödemelerinde ise 3 ay kadar erteleme sağlayarak ödemesini gerçekleştirebilecektir. sigortalı olarak çalışan emekli olan vatandaşların başlatacağı bu kredi kampanyasında müracaat yapacak olan vatandaşların emekli olması ve bu bankadan maaş alması halinde daha yüksek limitlerde de onay olacağını söylemek istiyoruz. 
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR