PTT'den Para Müjdesi Geldi! SMS ile Hemen Başvurun! Anında 10.000-20.000 Ve 80.000 TL Cepte

PTT'den Para Müjdesi Geldi! SMS ile Hemen Başvurun! Anında 10.000-20.000 Ve 80.000 TL Cepte
YAYIN TARİHİ: 27.12.2021 11:33:00

Emekli vatandaşlar son dönemde büyük bir geçinme zorluğu çekiyor. Bu anlamda PTT hızır gibi bu kişilerin imdadına yetişiyor. Bu kapsamda da kredilere yönelim de artmış durumda. Artan kredi faiz oranları da vatandaşı mutlu etmezken PTT'den mühim bir destek haberi geldi. Bu destek ile nakit bulmakta yaşam sürdüren emekli vatandaşı rahatlatacak 10.000-20.000 ve 80.000 TL destek verilecek.

Bu krediden kimler yararlanabilecek? PTT'den kredi nasıl alınır? PTT kredi başvurusu nasıl yapılır? Özellikleri nelerdir? Ödemeler nasıl olacak? SMS ile başvuru nasıl yapılır? PTT tarafından verilecek olan bu destek kefilsiz ve şartsız olarak sunulacağı açıklanmıştır. Üstelik PTT tarafından sunulacak olan bu krediyi SMS ile kolaylıkla alabilme imkanı da sağlanmıştır. Sizleri rahatlatacak bu krediden yararlanmak için yapmanız gerekenler haberimizde...

PTT KREDİ İÇİN SMS İLE BAŞVURU NASIL YAPILACAK?


10.000-20.000 ve 80.000 TL'ye kadar olan nakit ihtiyaçlarınız için SMS ile başvuru kolaylığından yararlanabilirsiniz. Kredi talebinde bulunarak kolaylıkla kullanabilme imkanı sağlanmıştır. 


- "EMEKLİ" boşuk "TC Kimlik Numarası" boşluk , Doğum tarihi (gg.aa.yyyy) yazarak 
3050'ye SMS göndererek başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

EMEKLİLERE ÖZEL KEFİLSİZ ŞARTSIZ!


Emekli vatandaşa destek olmak adına başlatılan bu kredi desteğinden yararlanmak için PTT işyerlerine giderek kolayca alabilirsiniz. Nakit sıkıntısı yaşayan emekli vatandaşa sunulan 30 bin TL ile rahat nefes alabilirsiniz. Üstelik kredi kefilsiz şartsız olarak sunulmaktadır.

KREDİNİN ÖZELLİKLERİ NELERDİR?


Emekli vatandaşa 30 bin tl olarak sunulan bu kredi düşük faiz oranları ile sunulmaktadır. Kredi özellikler emekli vatandaşın rahatça ödeyebilmesi için uygun ve hesaplı ödeme koşulları ile sunulmaktadır. Bı özelliklere sahip kredi emekli vatandaş tarafından büyük ilgi görmeye başladı bile. 

AKTİFBANK PTT İŞBİRLİĞİ İLE SUNULUYOR!


PTT tarafından sunulan bu kredi fırsatı, Aktifbank ve PTT işbirliği ile sunulmaktadır. Bu kampanyanın amacı emekli vatandaşın nakit ihtiyaçlarına destek olarak anında kolayca karşılayabilmektir.

PTT'DEN EMEKLİ KREDİSİ ALMAK İÇİN NE YAPMAK GEREKİR?


PTT tarafından sunulan kredileri 80 bin TL ye kadar alabilme imkanı sunulmuştur. Krediler 36 aya varan vade seçenekleri ile sunulmaktadır. Acil nakit sıkıntısı çeken vatandaş PTT şubelerine giderek krediden yararlanabilirler.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR