PTT’den Bayram Ettiren Haber Bugün Geldi! 30 Bin TL İhtiyacı Olan Kişiler Ödeme Alıyor! Kimlik Yeter

PTT’den Bayram Ettiren Haber Bugün Geldi! 30 Bin TL İhtiyacı Olan Kişiler Ödeme Alıyor! Kimlik Yeter
YAYIN TARİHİ: 2.03.2022 10:28:00

PTT önünde daha şuandan kuyruk oluşmuş durumda! 30 bin TL’ye değin gereksinimi olan herkes ödeme alabilecektir. PTT’den tarafından yapılan ve çok özel olan duyuru bağlamında çalışanların ve emekli yurttaşların 30 bin TL’ye dek ödeme alabilmesi amacıyla müracaat yapması gerektiği duyuruldu. Başvuruyu yapmış olanların geliri ve kredi notu oldukça düşük olsa bile onay verileceği belirtildi. Aktif Bank ve PTT vasıtasıyla vatandaşlara verdiği bu hizmet içleri rahatlattı.

Az önce gelen haber vatandaşları mutlu etti. PTT önünde şimdiden uzun sıralar oluşmuş durumda. 30 bin TL’ye değin gereksinimi olan herkes ödeme alabilecektir. Kimlikle müracaat imkanı sunuluyor. Aktif Bank ve PTT üzerinden verilmekte olan bu kredi kampanyası nezdinde yer alabilmek isteyen yurttaşların müracaat yapmaları amacıyla SMS göndermeleri kafi olacaktır. SMS ile kredi müracaatı yapmak bağlamında SMS göndermek işinizi görür. 



Evinizin konforunda cep telefonunuzun mesaj seksiyonuna girerek PTT yazıp boşluk ekleyin. Sonrasında kimlik numaranızı yazıp bu mesajı 3050 numarasına gönderin. Bu biçimde PTT tüketici kredisi alabileceksiniz. PTT üzerinden emekli maaşını derli toplu olarak çeken bireyler ise sadece 30 bin TL değil, bunun yanı sıra 80 bin TL’ye varan borç aktarma ve tüketici kredisinden kullanabilecektir.




PTT emekli kredisi alabilmek adına ilaveten SMS dışında PTT şubesine giderek de müracaatta bulunabileceksiniz. SMS ile kredi müracaatı yapıldıktan sonra onay almış olan şahıslar en yakın PTT şubesi üzerinden kampanyaya katılabilmiş olacaktır. Daha da detaylı bilgi alabilmek istiyorsanız kesinlikle PTT müşteri hizmetleri numarasını aramalı, sormak dilediğiniz her şeyi sorup bu tarafta başvuruya devam etmelisiniz. Bu şekilde her şey çok daha düzenli ilerleyecek, rastgele bir problemle de karşılaşılmamış olacaktır. Çözüm yolu gerçekten bu kadar basittir.



 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR