PTT Ve Bankalar Birleşti Vatandaş Bayram Etti! PTT Gişelerinden Başvuran Herkese 80 Bin TL Veriliyor

PTT Ve Bankalar Birleşti Vatandaş Bayram Etti! PTT Gişelerinden Başvuran Herkese 80 Bin TL Veriliyor
YAYIN TARİHİ: 13.01.2022 09:38:00

PTT Kurumu ve özel bankalar kendi aralarında iş birliği yaptılar. Bütün PTT şubeleri gişelerinden başvuruda bulunan herkese anında 80 bin TL para veriliyor! PTT Kurumu üzerinden işlemleri yapmak isteyen kişilere müjdeli haber sonunda geldi! İşte o haberin detayları…

PTT Kurumu son günlerde gerçekleştirmiş olduğu kredi kampanyalarıyla T.C vatandaşlarına hızlı bir şekilde kredi onayı veriyor. PTT kurumları üzerinden ihtiyaç kredisi almak isteyen bireyler PTT ile Aktif Bank anlaşmalı kredilere başvuru yaparak kredi notları çok düşük seviyelerde olsalar dahil onay alabiliyor. Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de


PTT Emekli Kredisinde Limitler Ne Kadar?


80 bin TL civarında ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız, hiç vakit kaybetmeden PTT gişelerine başvuru yapmak için koşabilirsiniz! Ayrıca dilerseniz evinizde otururken de başvuru talebinde bulunabilirsiniz. SMS yoluyla kredi başvuru işleminizi tamamlayabilirsiniz. Bu da pratik bir şekilde başvuru yapmanızı mümkün kılacaktır.




PTT ve Aktif Bank aracılığıyla gerçekleşen bu kampanyaya bütün T.C vatandaşları katılabilir. Kredi ihtiyacı bulunan ihtiyaç sahipleri dilerlerse en yakın PTT şubesine giderek 80 bin TL 36 ay vadeli kredi başvurusunda bulunabiliyor. Hem de başvurusu hemen onaylanıyor. Başvuru formunu doldurarak kredi kullanma hakkından yararlanabilirsiniz. Böylece nakit ihtiyacınızı karşılamak noktasında önemli bir kazanıma sahip olmanız da mümkün olacaktır.

PTT Emekli Kredi


PTT kurumları üzerinden kredi kullanmak isteyen bireyler aynı zamanda emeklilik sahibi ise PTT kurumları üzerinden 80 bin TL kredi alabiliyorlar. En yakın PTT kurumları şubesine giderek başvuru işlemlerinizi başlatabilirsiniz. Gişe sahipleri tarafından elinize verilecek olan başvuru formunu eksiksiz doldurarak başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.  Ayrıca size en yakın PTT şubesine giderek kredi başvurularınız hakkında bilgi sahibi alabilirsiniz.


 Aynı zamanda Aktif Bank üzerinden de kredi başvuru işlemlerinizi gerçekleştirme işlemini tamamlayabilirsiniz. Böylelikle anında onaylı 80 bin TL ihtiyaç krediniz onaylanarak PTT hesaplarınıza yatırılacaktır. Kredi notunuz düşükte olsa 80 bin TL kredi alma talebiniz onaylanacaktır. Siz de hiç vakit kaybetmeden en yakın PTT şubesine giderek işlemlerinizi başlatabilirsiniz!
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR