PTT Son Dakika Duyurdu, Kimliği ile Gidenlere en az 5000 TL Verecek

PTT Son Dakika Duyurdu, Kimliği ile Gidenlere en az 5000 TL Verecek
YAYIN TARİHİ: 22.08.2021 10:10:00

PTT Son Dakika Duyurdu, Kimliği ile Gidenlere en az 5000 TL Verecek. PTT üzerinden son dakika kampanyası geldi. 5000 TL ve 60000 TL arasında kredi verilecek. İşte detaylar...

PTT son dakika kredi kampanyasından yeni haberler var. PTT 60000 TL'ye kadar müşterilerine kredi imkanı sunmaya devam ediyor. Size en yakın PTT şubesine giderek, kimliğinizi verdikten sonra hemen ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. Ptt yapmış olduğu bu duyuru ile birlikte Aktif Bank aracılığı ile müşterilerine kredi imkanı sunuyor. Özellikle emekli olan müşterilerin kredi notu düşük olsa bile emekli kredilerine, PTT şubeleri üzerinden istedikleri zaman alabileceklerini söyleyebiliriz. Ptt ve aktif bank anlaşması ile verilen bu kredilerde banka müşterisi olan kişiler, hızlı bir şekilde en yakın PTT şubesine giderek gişe personeli yardımı ile kredilerini kullanabilirler. 60000 TL'ye kadar verilecek olan krediler Aktif Bank aracılığı ile verilmektedir. Kredi kullanacağınız zaman AktifBank İhtiyaç Kredisi Başvuru Formunu dolduracak ve 36 ay vadeye kadar bu kredileri düşük faiz oranlarıyla alacaksınız. 

Ptt kredi başvurusu nasıl yapılır?

Aktif Bank aracılığı ile verilen PTT kredi başvurusunda son dakika, kredi kampanyası olarak 60000 TL'ye kadar onay verileceği duyuruldu. PTT ve aktifbank anlaşması ile yapılacak olan bu kredi kampanyasında banka şubelerine gitmeden, isterseniz, oturduğunuz yerdende başvuru yapabileceksiniz. Bunun için aktif Bank'ın kurmuş olduğu sistem olan ne kolay kredi sistemine giriş yaparak, internet sitesi üzerinden başvuru formunu doldurarak kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Bu şekilde yapmış olduğunuz kredi başvurusu 5 dakika içerisinde sonuçlanacaktır. Onaylanan kredinizi dilerseniz, PTT şubelerinden, dilerseniz de ev adresinizden kullanabilirsiniz. Özellikle emekli olan kişilere bu banka hızlı bir şekilde kredi onayı veriyor. Emekli olan kişiler, ayrıca SMS atarak, kredi başvurusunda bulunabilirler. 

Emekli maaşınızı PTT üzerinden alıyorsanız, emekli maaşınızı üzerinden SMS kredi başvurusu yapmak için cep telefonunuzun mesaj kısmına girerek PTT, yazın boşluk bırakın, TC kimlik numaranızı da yazarak, 30 50 numarasına gönderin. Göndermiş olduğunuz mesaj sonrasında banka, sizleri hızlı bir şekilde sonuç verecek ve sizlere hemen ne kadar kredi onayı aldığınızı söyleyecektir, onaylanan kredinizde en yakın PTT şubesinden kullanabileceksiniz. 




Emekli haricinde kredi başvurusu yapmak isteyen kişiler ise yine SMS atarak, kredi başvurusunda bulunabiliyor. Cep telefonunuzun mesaj kısmından Kredi yazın boşluk bırakın ve TC kimlik numaranızı da yazarak, 30 50 numarasına gönderin. Bu şekilde aktifbankın  nkolay kredi kampanyasına katılmış olacaksınız. Yapmış olduğunuz kredi başvurusu sonrasında 5 dakika içerisinde sizlere kredi sonucu gelecek ve onaylanan kredinizi ne kadar olduğu mesaj ile sizlere bildirilecektir. 

Ptt üzerinden ayrıca kredi başvurusu yapmak isteyen kişiler en yakın PTT şubelerine giderek gişe personeli yardımıyla ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilir. PTT üzerinden Aktifbank haricinde diğer özel bankalar ve kamu bankalarıyla anlaşmalı bankalarda bulunmaktadır. Bu bankalardan da faiz oranlarını öğrenip kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR