PTT Para Dağıtıyor! Öğrenci, Ev Hanımı, SGK'lı, Bağkur'lu, Çalışan Dahil 46.000 TL Alınacak

PTT Para Dağıtıyor! Öğrenci, Ev Hanımı, SGK'lı, Bağkur'lu, Çalışan Dahil 46.000 TL Alınacak
YAYIN TARİHİ: 9.02.2022 11:05:00

PTT son dakika yapmış bulunduğu kampanya duyurusunda yalnızca ev hanımı ve öğrenci oldukları nedeniyle bankalardan kredi alamayan vatandaşlar için SMS ile PTT şubelerinden 46.000 TL 36 ay vadeyle alınabilecek. İhtiyaç sahibi olan vatandaşlar 46 bin TL'ye kadar almış oldukları bu ödemeler ile isterlerse borç kapatma yapılabilir isterlerse de acil gereksinimleri amacıyla nakit kredi kullanabilir.  

Aktif Bank ile PTT anlaşması ile verdiği bu Kredi kampanyasında banka şartlarına makul olan Kredi notu düşük olan vatanhdaşlar 18 yaşından büyük olması halinde ihtiyaç kredisi müracaatında bulunabilecek. Daha evvel bankalardan kredi müracaatı yaparak kredi onayı alamayan vatandaşlar aktif Bank ve PTT anlaşmalı olarak verilebilecek ihtiyaç kredisi kampanyası bağlamında 36 ay vadeli ve ilk taksit ödemelerinde 90 gün  ertelemeli olan bu kredi kampanyaları ne katılarak süratli bir şekilde müracaatte bulunabilecek.  Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de




PTT ve aktif banka aracılığı ile alabileceğiniz bu kredi amacıyla en basit yöntemlerden bir tanesi müracaat bağlamında SMS atmaktır. SMS atarak Kredi müracaatında bulunmak istiyorsanız PTT ve aktif Bank şubelerine gitmeden Cep telefonunuz üzerinden müracaatınızı anında yapabilir 



ve sonrasında kaç para, ne kadar nakit kredi onayı aldığınızı görebilirsiniz. Bankalar ile rastgele bir sorunu olmayan vatandaşlar yalnızca kredi notu düşük bulunduğu amacıyla bankadan onay alamıyorsa PTT bu vatandaşlara kredi olanağı sağlamaktadır.



Öğrenciler ve ev hanımları cep telefonlarından mesaj kısmını açarak kredi yazıp 3050 numarasına gönderebilir. Yapılacak olan müracaat ardından banka sizi değerlendirmeye alacak ve değerlendirme sonunda sizi süratli bir şekilde Kredi neticesi sunulacaktır. İhtiyaç kredisi müracaatsunda bulunacak olan vatandaşlar kredi alabilmek amacıyla PTT şubelerine gidebilir ya da SMS ile kredi onayı almaları halinde banka şubelerinden ya da ev adreslerinden kredi kullanabilir.


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR