Pınar Altuğ'dan gece yarısı tarifesi Minisiyle bacak bacak üstüne attı yaş 47 iş bitmedi olay!

Pınar Altuğ'dan gece yarısı tarifesi Minisiyle bacak bacak üstüne attı yaş 47 iş bitmedi olay!
YAYIN TARİHİ: 11.02.2022 22:49:00

Ekranlarda yer almasa da yaptığı her paylaşımlar ayrı bir olay yaratıyor Pınar Altuğ. Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i olarak hafızalara kazınan Pınar Altuğ, 2019 yılında Çocuklar Duymasın macerasının son bulmasının ardından ekranlardan elini eteğini çekti. Sosyal medyanın en çok konuştuğu isimlerden biri olma başarısını gösteren Altuğ, yıllara meydan okuyan fiziğiyle arz-ı endam eden Altuğ, yine yaptı yapacağını. Gece yarısı paylaşım yapan Pınar Altuğ coştu da coştu bakın ne paylaştı.

Pınar Altuğ'dan gece yarısı tarifesi Minisiyle bacak bacak üstüne attı yaş 47 iş bitmedi olay! Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i olarak hafızalara kazınan Pınar Altuğ, bir dönemin hızlı isimlerinden biriydi. İlk eşi Umut Elçi'yi, askerdeyken Yunan sevgilisiyle aldatan ve eşi tarafından evinin yatak odasında basılan Pınar Altuğ bu olay sonrası Çocuklar Duymasın'dan kovulmuştu

Sonrasında pek çok farklı projede de yer alan Pınar Altuğ yıllar sonra Çocuklar Duymasın'a geri dönmüş ve kendisinden 9 yaş küçük oyuncu, Yağmur Atacan'la evlenmişti. O gün bugündür Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i olarak kalan ve evliliğinden Su adında bir kızı olan Pınar Altuğ şimdilerde herhangi bir projede yer almasa da, magazin gündeminde kendisine yer bulmayı başarıyor.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sık sık kendisinden söz ettiren Pınar Altuğ bu kez bir değişiklik yaptı ve gece yarısı paylaşımı yaptı ama ne paylaşım! Instagram'da TBT yapmaya hiç ihmal etmeyen Altuğ takipçileriyle, süper minisiyle kamera karşısına geçtiği bir fotoğrafı paylaştı. Altuğ'un paylaşımı sosyal medyayı sallarken bu fotoğrafa binlerce beğeni ve yorum yağdı. İşte Pınar Altuğ'un olay yaratan o paylaşımı.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR