Pınar Altuğ, Yağmur Atacan İle Evliliklerini Romantik Paylaşımıyla Kutladı: Sonsuza Kadar Evet…

Pınar Altuğ, Yağmur Atacan İle Evliliklerini Romantik Paylaşımıyla Kutladı: Sonsuza Kadar Evet…
YAYIN TARİHİ: 14.04.2021 11:59:00

 Koronavirüs nedeniyle günlerini eşi Yağmur Atacan ve kızı Su Atacan'la geçiren güzel oyuncu Pınar Altuğ Atacan, sosyal medya paylaşımlarıyla günden olmaya devam ediyor. Oyuncu, bu sefer de eşi Atacan’ı öpücüklere boğarak evlilik yıldönümünü kutladı.


Aralarındaki yaş farkı nedeniyle çok konuşulan çift Pınar Altuğ-Yağmur Atacan 2008 yılında nikah masasına oturmuş, 2009'da da kızları Su'yu kucaklarına alarak, ilk kez anne-babalık duygusunu yaşamıştı. Atacan ile mutlu bir yaşam sürdüren Altuğ, 13. evlilik yıl dönümlerini romantik bir paylaşımla kutladı.

46 yaşındaki oyuncu, Instagram hesabından eşi ile birlikte çekildiği fotoğrafı "Sana sonsuza kadar 'evet' demiştim" notuyla paylaştı.

“EVİN BAHÇESİNDE VAKİT GEÇİRİYORUM”

Öte yandan Pınar Altuğ, geçtiğimiz haftalarda Bebek'te objektiflere takılmış, koronavirüs pandemisiyle ilgili, "Bol bol kızım, eşim ve arkadaşlarımla evin bahçesinde vakit geçiriyorum. Sokakta oturmaktan canımız çıktı artık. En kalın kazaklar, montlar ve sosyal mesafe ile oturuyoruz" demişti.


"BÜYÜDÜKÇE BENİM HAVAMI ALMAYA BAŞLADI"


Su ile ilgili konuşan Pınar Altuğ, kızının küçükken babası Yağmur Atacan'a benzediğini ancak zamanla kendisinin havasını aldığını söylemişti.


Oyuncu, "Küçükken daha çok babasına benziyordu. Büyüdükçe daha çok benim havamı almaya başladı. Aslında halasının kopyası. Baba ile hala çok benziyor" ifadelerine yer vermişti.

“BENİM GİBİ ALAYLI OLMAYACAK, OKULLU OLACAK”

Kızının oyunculuğa meyilli olduğunu aktaran Pınar Altuğ, konuyla ilgili şunları belirtmişti:
“Doğduğu günden beri set ortamını bilen bir çocuk. Gönlünde var ama bu işi yapacak ise benim gibi alaylı olmayacak, okullu olacak. Alaylı ile okullu arasındaki farka karar verecek olan kişi ben değilim.

Ben çok şanslıydım. Tamer Karadağlı gibi bir isimle çalıştım. Bana hiç üstten bakmadı. Hep destek oldu. Zeyno Gönenç de aynı şekilde öyle.... Ben çok özel bir yerdeydim ve elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Fakat okullu olmak isterdim.”

“SÜREKLİ TEPESİNDEYİM”

Kızının içerik seçimleri konusunda hassas davrandığını söyleyen Altuğ, şu ifadeleri kullanmıştı:

“Benim kızım hala yetişkinler için olan televizyon programlarını seyretmiyor. YouTube'dan en çok seyrettiği şey; Çocuklar Duymasın.
Bunun dışında takip ettiği birkaç tane YouTuber var. Kullandığı alette güvenli internet var. Öyle kafasına göre her şeye giremiyor. Benim de gözüm üstünde. Bu konuda sürekli tepesindeyim.”
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR