Pınar Altuğ Ateşi Yaktı! ‘Beni Arıyor’ Diye Başladı Çocuklar Duymasın’ı Patlattı ‘Tamer’le Yatağa…’

Pınar Altuğ Ateşi Yaktı! ‘Beni Arıyor’ Diye Başladı Çocuklar Duymasın’ı Patlattı ‘Tamer’le Yatağa…’
YAYIN TARİHİ: 29.01.2022 14:37:00

Uzun yıllar boyunca belli aralıklarla da olsa yayın hayatına devam eden ve Türk televizyonlarının hala hafızalarda olan işlerinden biri olan Çocuklar Duymasın, 2019 yılında sona ermişti. Her bir karakterinin hala hatırlandığı Çocuklar Duymasın hakkında dizinin Meltem’i Pınar Altuğ öyle bir açıklama yaptı ki ‘Pınar ateşi yaktı’ denmeden edemedi. ‘Gecelik giyip Tamer’le yatağa girmedim’ diyen Pınar Altuğ kafaları allak bullak etti.

Tüm şöhretini Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Meltem karakterine borçlu Pınar Altuğ, geçtiğimiz günlerde her şeyini borçlu olduğu diziyi unutmamış, dizinin 20.yılı dolasıyla bir paylaşım yapmıştı. Geçtiğimiz günlerde de Jülide Ateş’in programında ‘gecelik giyip Tamer Karadağlı ile yatağa girmedim’ açıklamasını yapan Pınar Altuğ’un, sık sık Çocuklar Duymasın’ konuşması kafaları karıştırmıştı.




Önceki gün kızı Su ve eşi Yağmur Atacan’la bir mekanda yemek yerden görüntülenen Pınar Altuğ, Çocuklar Duymasın hakkında öyle bir laf etti ki ortalık birbirine girdi. Çocuklar Duymasın ile ilgili ilk açıklaması 20.yılı dolayısıyla yaptığı paylaşımdı. Dizinin senaristi Birol Güven’in kendisini arayıp, diziyle ilgili bir şey soracaksa ona sorduğunu açıklayan Altuğ, asıl bombayı geri dönüş sinyaliyle verdi. Çocuklar Duymasın geri mi dönüyor?



Pınar Altuğ kendisine sorulan ‘ dizi yeniden yayınlanır mı?’ sorusuna ‘olmaz diyemem ama neden olmasın, her şey olabiliyor’ gibi açık uçlu bir yanıt vererek, dönüş sinyalinin fitilini ateşlemiş oldu. Şu sıralar sık sık Çocuklar Duymasın’ı dillendirmesiyle zaten kafaları kurcalayan Pınar Altuğ’un bu sözlerle de geri dönüşü onayladığı iddia edildi.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR