Pi Coin İçin Tarih Verildi! Pi Coin Kaç Para, Kaç TL’den İşlem Görecek? Şimdi Alan Köşeyi Döner

Pi Coin İçin Tarih Verildi! Pi Coin Kaç Para, Kaç TL’den İşlem Görecek? Şimdi Alan Köşeyi Döner
YAYIN TARİHİ: 11.02.2022 12:54:00

Pi Coin için herkesin beklediği tarih ortaya çıktı. Pi Coin herkesin bildiği üzere diğer kripto paralardan faklı bir coindir. Bu anlamda yatırımcıların her zaman radarında yer alıyor. Pi Coin, dijital parayla hizmet veren bir piyasa kurabilmeyi hedefliyor. Pi Coin'in için yaz aylarında borsaya gireceği iddiaları ise oldukça ayyuka çıkmış durumda. Pi coin ne vakit borsaya girecek, listelenecek? Pi Coin ne kadar, kaç TL’den prosedür görecek?

Pi Coin'in gelişim döneminde Stellar platformunun madencilik prosedürüne izin vermemesine karşın oluşturulan güncellemeler ile eş güdümlü madencilik prosedürü vatandaşların liyakat ve yeteneklerine bağlı olan bir paylaşım modeli olarak geliştiriliyor. Yatırımcılar Pi Coin amacıyla istikbal yeni açıklamaları yakından takip ediyor.  Peki Pi coin ne zaman borsaya girecek, listelenecek? Pi Coin ne kadar, kaç TL’den işlem görecek? 



Pİ COİN İÇİN TARİH VERİLDİ! Pİ COİN KAÇ PARA, KAÇ TL’DEN İŞLEM GÖRECEK? 

Pi Coin'in çıkışıyla alakalı gelen bilgilere göre, Pi Coin'in yaz aylarında borsa da listelenmesi bekleniyor. 




Pİ COİN NEDİR?

Pi coin ismi son günlerde çoğu değişik platformda duyuluyor. Yeni kuşak bir dijital kripto para birimi olan Pi coin dünyada en çok sarfedilen platform olmayı hedefliyor. Pi coin aynı vakitte başka kripto paralar arasında dijital parayla hizmet veren bir piyasa oluşturabilmek istiyor.



Piyasada prosedür gören kripto paralar kazım prosedürlerini grafik kartları üzerinden yapmaktadırlar. Bu da çok yüksek civarda elektrik harcaması ortaya getirmektedir. Pi coin'de ise işleyiş değişik şekildedir. Pi Network ağına girenler internet ve elektriğe gereksinim duymadan kazım yapabilirler. Kazım prosedürü mobil uygulamalar üzerinden gerçekleştirilmektedir. Telefon kapalı olsa dahi Network kazım prosedürü devam etmektedir.

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR