Pazartesi Günü Banka Hesabına Yatıyor! Sabah Duyuruldu! Banka Hesaplarınızı Kontrol Edin 21.000 TL..

Pazartesi Günü Banka Hesabına Yatıyor! Sabah Duyuruldu! Banka Hesaplarınızı Kontrol Edin 21.000 TL..
YAYIN TARİHİ: 26.02.2022 10:45:00

Nakit gereksinimi olan vatandaşlar bağlamında sık sık kampanya yapan özel bankalar yapılacak yeni kampanyada Pazartesi günü bağlamında anında onay verileceği belirtildi. 

Uygun faiz oranları ile birlikte, süratli bir şekilde kredi kullanacak olan vatandaşlar, 21.000 TL ödeme alabilmek amacıyla Pazartesi sabahını bekleyecek. Başvuru yaparak kredi onayı alacak vatandaşlar amacıyla kampanya başlatan Denizbank ve Şekerbank, SMS ile ve internet üzerinden başvurularını alarak kişilerin hesaplarına anında ödeme verecek.



21.000 TL ödeme alacak olan vatandaşlar şayet bu iki bankadan müracaat yaparak anında netice alırsa, müracaatını yapacaği banka üzerinden ilaveten düşük faizli nakit kredi kullanacak. Onay alabilmeniz amacıyla banka kredi notunuzun yüksek olması gerekmektedir. Düşük kredi notu olan vatandaşlar onay alamazlar. Hem de başka bankalarda güncel borcunuz varsa ve günü geçtiyse bu borçları kapattıktan sonra müracaat yapınız. 



DENİZBANK 


Denizbank bağlamında nakit kredi müracaatı amacıyla 3280 numarasına TC KİMLİK numaranızı yazın ve gönderin. 2 dakika içersinde kredi neticesi gelsin. Bankadan onaylı tutarı yalnızca kimlikle alın. Hem de bu bankada hesaplarınız varsa, hesaplarınıza atacağınız para amacıyla Denizbank mobil uygulamasını kullanmanız gereklidir. 



ŞEKERBANK 

Şekerbank bağlamında başvuru yapacak olan kişiler banka hesapları var ise bankaya gitmeden hemen hesaplarına özel internet bankacılığı şifresi alarak, Şekerbank uygulamasına giriş yapabilirler. Akbank direkt uygulaması üzerinden 21000 TL'ye kadar 3 sene vadeli ve masrafsız krediyi hemen hesaba atabilirsiniz. Şekerbank uygun faiz oranları ile eş güdümlü hemen işlem yapabileceklerdir. 



 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR