Patlarsınız! Whatsapp Kullananlara Büyük Şok Geldi! Bu Yapan Anında Mahkemeye Çıkıp Hapis Yatacak!

Patlarsınız! Whatsapp Kullananlara Büyük Şok Geldi! Bu Yapan Anında Mahkemeye Çıkıp Hapis Yatacak!
YAYIN TARİHİ: 6.11.2021 11:58:00

Sakın bunu yapmayın hapse girersiniz. Peş peşe son dakika açıklaması yapıldı. Bu anlamda dünyanın en büyük mesajlaşma uygulaması Whatsapp'tan kullanıcılara kötü haber! Sosyal medya devi Facebook'un içeriğinde tespit edilen, 2 milyar aktif kullanıcısı ile en çok sarfedilen mesajlaşma programı olan Whatsapp bu sefer platforma birleşik olan bir bilhassa ile değil bir süredir eleştirilen özelliği ile alakalı yaptığı açıklama ile gündemde.

Sakın bunu yapmayın hapse girersiniz. Dünyanın en fazla kullanılan mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp'tan bu sefer kötü haber geldi! Bu anlamda her gün yeni özellik ekleniyor. Fakat bu yeni gelen özellik şoke edecek. Tüm dünyada sarfedilen en mühim mesajlaşma programı konumunda yer alan Whatsapp, programın tüketimini basitleştirmek ve program içi problemleri daha süratli çözüme ulaştırmak adına yeni özellikler eklemeye 2021 senesinde da devam etmeye hazırlanıyor.



WHATSAPP'TA SAKIN BUNU YAPMAYIN!

Söz hususu özelliğin bir süredir birtakım firmalar doğrultusundan aynı anda yüzlerce şahsa ulaşmak amacıyla kullanılması pek çok kullanıcının tepkisi ile karşılaşmıştı. Bu şekilde gönderilen mesajların kullanım koşullarına aykırı olduğunun altını çizen WhatsApp, daha evvelce yayınladığı uyarıyı yeniledi.

Hem de WhatsApp söz hususu paylaşımları yapmaya devam edenler amacıyla meşru adımlar atılacağını duyurdu. WhatsApp 7 Aralık itibari ile bu kuralları çiğneyen hesaplar amacıyla meşru işlem başlatacağını duyurdu.

WHATSAPP’A GELMESİ BEKLENEN YENİ ÖZELLİKLER

Whatsapp’tan yayınlanması beklenen özellikler şu şekilde:

Çoklu cihaz desteği: Yeni özellik kullanıcıların cihazlarını birbirine bağlayarak tek hesapta görüntülemesine olanak sağlayacak

WhatsApp Web masaüstü uygulamasıyla arama yapma: Özelliğin kullanıma girmesiyle masaüstü uygulamalarından sesli arama yapılabilecek.


Videoları sessize alma: Uygulamanın kullanıcılara videoları sessize alabilecekleri bir özellik sunması bekleniyor.


Tatil Modu: WhatsApp, bir süre önce bu özelliği ‘Arşivlenen Sohbetleri Yoksay’ adı altında geliştirmeye başlamış, ardından çalışamaları durdurmuştu. Tatil Modu (Vacation Mode) ile söz konusu özellik bir kez daha gündeme geldi. WhatsApp’ın önümüzdeki günlerde bu özelliği

Android kullanıcılarına sunması bekleniyor.
Sigorta: Platform, bu özellik ile Hindistan’daki kullanıcılarının WhatsApp üzerinden sağlık sigortası ve emeklilik programları satın almalarının yolunu açacak.

Kaçırılan grup aramalarına dahil olma: Bu güncelleme ile kullanıcılar kaçırdıkları grup aramalarına sonradan dahil olabilecek. Böylece artık katılımcı eklemek için grup görüşmesinin yeniden başlatılmasına gerek kalmayacak.









 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR