Patladı! İslam Memiş, Remzi Özdemir, Selçuk Geçer Ekonomistlerin 2022 Dolar Ve Altın Tahminleri

Patladı! İslam Memiş, Remzi Özdemir, Selçuk Geçer Ekonomistlerin 2022 Dolar Ve Altın Tahminleri
YAYIN TARİHİ: 3.02.2022 09:38:00

Ekonomistlerden 2022 yılına ait Dolar tahminleri ardı ardına geldi! 2021 yılında Dolar kurunun oldukça hareketli geçmesi, 2022 yılında kur tahminlerini de etkilemişe benziyor. Bu kapsamda Remzi Özdemir, Selçuk Geçer başta olmak üzere İslam Memiş gibi isimlerin de Dolar kuru ve altın tahminlerinde bulundukları biliniyor! İşte Dolar kuru ve altın tahminlerine dair ünlü ekonomistlerin görüşleri!

Selçuk Geçer her ne kadar Dolar kuruyla ilgili yorumlarıyla dikkatleri üzerine çekse de altın konusunda da isabetli yorumlara sahip. Bundan dolayı yatırımcıların takip ettiği ekonomistler arasında yer alıyor. Son dakika Dolar ve altın yorumlarını takip ettiğimiz zaman onun adıyla sıklıkla karşılaşmak da mümkün! Selçuk Geçer’in altın yorumuna baktığımızda 1790 Dolar değeri karşımıza çıkıyor. Bu değerin ortaya çıkmasında Geçer; FED etkisinin fazla olduğunu özellikle belirtiyor! Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de 



Selçuk Geçer Dolar kurunun 14 altında baskılandığını ifade ederek, bu durumun yürütülebilir olmadığını altını çiziyor. FED faiz kararı sonrasında Dolar kurunda da bir artışın yaşanılacağını ifade eden Geçer; Dolar kurunun ilk önce 17 -18 TL aralığına geleceğini ifade ediyor.





Sonrasında da Dolar kurunun agresif bir yükselmeyle 24 TL’ye kadar yükselebileceğini belirtiyor. Hatta Selçuk Geçer Sosyal Medyada yer alan bilgilere göre Dolar kurunun 26 TL civarına kadar çıkabileceğini de ifade ediyor!

İşte Remzi Özdemir’in Altın ve Dolar Kuru Tahmini


Deneyimli ekonomist Remzi Özdemir de hem Dolar hem de Altın yorumlarındaki isabetli tahminleriyle ön plana çıkıyor. Paramedya’da yer alan açıklamaya göre altında bir yükselişin yaşanılacağını ifade ediyor. Hatta altında 500 TL civarında bir değer beklemenin hata olduğunu ifade eden Özdemir, altının endişe ortamını sevdiğine de atıfta bulunuyor.


Dolar kurunda Merkez Bankası’nın bir baskılamasının mevcut olduğunu ifade ederken, Dolar kurundaki düşüşlerin alım fırsatı olduğunu vurguluyor. Dolarda bir düşün yaşansa bir yönün yukarı olduğunu ifade eden Özdemir; burada olası bir faiz indirimi kararının etkili olacağının da altını çiziyor!

İşte İslam Memiş’in Altın ve Dolar Kuru Tahmini


İslam Memiş’in gram altındaki yorumuna batlığımızda karşımıza 1.450 TL gibi bir rakam çıkıyor. Öte yandan Memiş’in Dolar kuru tahminin de 12,60 TL olduğunu ifade edebiliriz. Memiş’e göre Dolar kurundaki düşüş henüz bitmiş değil!
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER