Paris Jackson İlk Kez Konuştu: Babam Bize Hayata Dair Her Şeyi Gösterdi...

Paris Jackson İlk Kez Konuştu: Babam Bize Hayata Dair Her Şeyi Gösterdi...
YAYIN TARİHİ: 3.04.2021 13:07:00

Efsane isim Michael Jackson'ın kızı Paris Jackson, babasıyla olan hayatını ilk kez anlattı. Jackson, babasının kendisinin ve kardeşlerinin eğitimine önem verdiğini belirterek, "Bize iş ahlakını da öğretti" dedi.

Top model Naomi Campbell'ın YouTube'da yayınlanan 'No Filter' adlı programına konuk olan Jackson, ilk kez babasıyla geçen çocukluğuna dair açıklamalarda bulundu. Jackson babasının kardeşlerine ve kendisine hayata dair her şeyi gösterdiğini belirtti.

“BABAM BİZE SADECE PIRILTILI BİR DÜNYAYI GÖSTERMEDİ”

22 yaşındaki Paris Jackson, "Babam bizim kültürlü ve eğitimli olmamız konusunda gerçekten iyiydi" dedi.

Jackson, "Babam bize sadece pırıltılı ve ışıltılı bir dünyayı göstermedi. Üçüncü dünya ülkelerini de gördük" diyerek Michael Jackson'ın geniş bir perspektif içinde kendilerine dünyanın tüm hallerini tanıttığını da ilave etti.
“VERİLEN ÖĞÜDÜ DİNLEYİP MODELLİK YAPMAYA KARAR VERDİM”

Naomi Cambell, ayrıca Paris Jackson'ı küçüklüğünden beri tanıdığını belirterek onun modellik kariyeri hakkında da bazı sorular sordu. Jackson, fiziksel görüntüsü nedeniyle modellik kariyeri yapabileceğinin kendisine söylendiğine dikkat çekerek "Bu öğüdü dinleyip modellik kariyeri yapmaya karar verdim" açıklamasında bulundu.
"BABAM BİZE İŞ AHLAKINI ÖĞRETTİ"

Jackson, her ne kadar ayrıcalıklı bir dünyada büyümüş olsa da babası Michael Jackson'ın kendilerine iş ahlakı aşıladığını da belirtti.

İKİ EVLİLİK YAPMIŞTI


Pop müziğin 'kralı' olarak nitelendirilen Michael Jackson, ilk evliliğini 1994-1996 yılları arasında Elvis Presley'in kızı Lisa Marie ile yapmıştı. Jackson, daha sonra 1996'da Debbie Rowe ile nikah masasına oturmuştu. Ancak ikili, 1999 yılında yollarını ayırmıştı.

Michael Jackson ve Debbie Rowe'un; Prince Michael Jackson I ve Paris Jackson adında iki çocuğu var. Michael Jackson'ın, Prince Michael Jackson II adında bir oğlu daha bulunuyor.
‘BABAMIN ÖLDÜRÜLDÜĞÜNE İNANIYORUM’ DEMİŞTİ

Paris Jackson, ABD'de Rolling Stone dergisine verdiği mülakatta, babasının ölümünün bir "kurgu" olduğuna inandığını belirtmişti.

Jackson'ın aşırı dozda güçlü bir sakinleştirici olan propofolün aldığı ve ardından geçirdiği kalp krizi sonucu 25 Haziran 2009'da 50 yaşında hayatını kaybettiği açıklanmıştı.

Babası öldüğünde 11 yaşında olan Paris ise, Michael Jackson'ın ölümünün ardında başka nedenler olduğuna inandığını belirterek babasının "peşinde birilerinin olduğu" imalarında bulunduğunu söylemişti.

Jackson'ın ölümüyle ilgili yürütülen davada doktoru Conrad Murray, kasıtsız ölüme sebebiyet vermekten suçlu bulunmuştu.

Paris, röportajı yapan Brian Hiatt'in "Babanızın öldürüldüğüne mi inanıyorsunuz?" sorusuna "Kesinlikle" cevabını vermişti. Paris "Bu çok açıktı. Tüm oklar bunu gösteriyor. Kulağa komplo teorisi gibi gelebilir ama babamın tüm gerçek hayranları ve ailede herkes bunu biliyor. Ölümü planlamıştı" demişti.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR