Paris Hilton, Yatılı Okulda Yaşadığı İstismarın Üzerinde Bıkraktığı Travmayı Anlattı...

Paris Hilton, Yatılı Okulda Yaşadığı İstismarın Üzerinde Bıkraktığı Travmayı Anlattı...
YAYIN TARİHİ: 5.04.2021 11:33:00

Yatılı okulda maruz kaldığı istismarın kendisini uzun etkilediğini söyleyen Paris Hilton, "Geçmişteki travma ilişkilerimi etkilese de nişanlım beni ben olduğum için seviyor" dedi.

2019 yılından beri yazar Carter Reum ile aşk yaşayan Paris Hilton, 1990'larda okulda istismara uğradığını ve bunun kendisinde travma sonrası stres bozukluğuna (TSSB) sebep olduğunu açıkladı.

Hilton açıklamasında, "Yatılı okulda yaşadığım cehennem sözlü, duygusal ve psikolojik istismarı içeriyordu. Bu bende kabuslara ve TSSB'ye yol açtı. Bu, bugün bile ilişkilerimi etkiliyor. Sıkıntılı durumdaki gençlerin ihtiyacını karşılayan koca bir endüstri var ancak bu okullarda sıklıkla insanlık dışı muamele söz konusu ve sorumlu tutulmaları gerekiyor. Ben bu çocuklara inanılmasını ve desteklendiklerini hissetmelerini istiyorum, böylece hiçbir çocuk benim yaşadıklarımı yaşamak zorunda kalmaz." ifadelerine yer verdi.

“BENİ BEN OILDUĞUM İÇİN SEVİYOR”

Yaşam biçiminin "gelip geçici" doğası nedeniyle sıklıkla "gerçekten yalnız" hissettiğini söyleyen Paris Hilton, "Böylesi gelip geçici yaşamak, devamlı yolda olmak, yuva kurmanın zor olması anlamına geliyor" dedi.

40. doğum gününde sevgilisinden evlilik teklifi alan ünlü isim, "Renkli bir flört geçmişine sahip olduğum sır değil ama Carter, bana saygı duyuyor ve hiçbir şey beklemeden beni ben olduğum için seviyor. Buna daha önce hiç sahip olmadım" diye konuştu.
“PERİ MASALI RÜYAM GERÇEK OLDU”

2019'dan beri yazar Carter Reum ile aşk yaşayan sosyetenin ünlü ismi Paris Hilton, sevgilisi ile evlilik kararı alıp bu yıl şubatta, 40. yaş gününde sevgilisi Carter Reum'la nişanlanmıştı.


Tepeden tırnağa beyaz giymeyi tercih ettiği görülen çiftin duygusal anları objektiflere yansımıştı. Biri kız, diğeri erkek ikiz bebek sahibi olmayı planlayan Paris Hilton'un gösterişli elmas yüzüğü de dikkatlerden kaçmamıştı.

40 yaşındaki sosyetik isim, gönderisine, "Peri masalı rüyam gerçek oldu. Gelecekteki kocamı çok seviyorum. En iyi doğum günü sürprizi... Karın olacağım için çok heyecanlıyım" notunu düşmüştü.

"RUH EŞİNİZİ BULDUĞUNUZDA HİSSEDERSİNİZ"

Hilton, bir sonraki paylaşımında ise, "Ruh eşinizi bulduğunuzda bunu bilmezsiniz, hissedersiniz" demişti.

Sevgilisinin kendisine bir doğum günü sürprizi hazırladığını belirten Paris Hilton, birlikte akşam yemeği için kumsala gittiklerini, o sırada sevgilisinin diz çökerek, kendisine evlenme teklif ettiğini anlatmıştı.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR