Özel Haber: Kredi notu düşüklere 25000 TL ihtiyaç kredisi kampanyası başladı

Özel Haber: Kredi notu düşüklere 25000 TL ihtiyaç kredisi kampanyası başladı
YAYIN TARİHİ: 17.08.2021 11:57:00

Özel Haber: Kredi notu düşüklere 25000 TL ihtiyaç kredisi kampanyası başladı. Kredi notu düşüklerde artık kredi alıyor. Bankalar başladı...

Kredi notu düşüklere 25000 TL ihtiyaç kredisi kampanyası başladı. Kredi notu düşük olan kişiler 25 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır? Kredi başvuru şartları nelerdir? Sizlere bu konu hakkında bilgiler vermek istiyoruz.
Sizler de eğer 25000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu yaptığınızda kredi notunuzun düşük olması durumunda kredi onayı alamadıysanız, vereceğimiz bankalar üzerinden hızlı bir şekilde kredi başvurusu yapabilir ve onaylanan krediyi anında kullanabilirsiniz.

Kredi notu düşük olan kişilere 25000 TL kredi kampanyası yapan bankalar şu şekildedir.
İhtiyaç kredisi ve kredi kartı gibi banka ürünlerini kullanmak istediğiniz zaman bankaya başvuru yaparsınız bankalar sizin başvurunuz sonrasında hızlı bir şekilde ne kadar onay vereceğini söyler. Bu sizin kredi notunuza göre belirlenmektedir. Başvuru yaptıktan sonra verdiğiniz kimliğimizde TC kimlik numaranız ile birlikte sisteme giriş yapılarak ne kadar kredi alacağınız ekranda söylenir. Kredi notu 1100 ve üzerinde olan kişiler kredi onayını alıp bankadan kredilerini çekerek çıkarlar.

Ama eğer kredi notu düşük ise her bankanın kredi vermeyeceğini söyleyebiliriz. Kredi notu düşük olan kişiler 25 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorlarsa vereceğimiz bankalar üzerinden 36 ay vadeye kadar kredilerine kullanabilirler. İlk taksit ödemesinde de 3 ay erteleme yapma imkanının bulunmaktadır. Kredi başvurusu onaylanması durumunda da aynı gün içerisinde kredinizi kullanabilirsiniz bu bankalar şu şekildedir.

Şekerbank 25000 TL kredi başvurusu

Şekerbank üzerinden 25 bin TL'ye kadar kredi başvurusu yapacak olan müşteriler en yakın banka şubesine kimlik ve gelir belgesi ile birlikte gitmesi gerekiyor. Kredi notu düşük olan kişilerin dikkat etmesi gereken durumlardan bir tanesi de 25 bin TL'ye kadar kredi alacaksınız ve kredi notunuz düşük ise bankaya giderek başvuru yapmanız gerekiyor. İnternet sitesi üzerinden veya SMS atarak kredi başvurusu yaparsanız maalesef kredi onayı alamazsınız. Kredi başvurusu yaptıktan sonra Şekerbank müşterilerine 25 bin TL'ye kadar anında onay verecektir. 3 ay sigortası olan ve emekli olan müşteriler ŞekerBank şubelerine giderek 25000 TL ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabiliyor.

Aktifbank 25000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu

Aktif Bank üzerinden de 25000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Kredi başvurusu yapacak olan müşteriler uygun faiz oranları ile birlikte bu kredileri 36 ay vadeye kadar kullanabiliyor. Aktif Bank üzerinden 25000 TL ihtiyaç kredisi aldığınız zaman sizlere özel olarak verilen bu kredi kampanyasında banka şubelerine gitmeden kredinizi kullanabileceksiniz. Kredi kullanmak isteyen müşteriler AktifBank'tan 25 bin TL'ye kadar kendi kredi notuna göre faiz oranından yararlanarak işlem yapacak. Kredi kullanmak istiyorsanız SMS ile ne kadar onay alacağınızı hemen görebilirsiniz. SMS için kredi başvurusu yapmak istiyorsanız cep telefonunuzu Mesaj kısmına girerek buraya Kredi yazın boşluk bırakın ve TC kimlik numaranızı yazdıktan sonra 30 50 Numarasını gönderin. Kredi başvurusu yaptıktan sonra beş dakika içerisinde sizlere kredi sonucu gelecek ve onaylı olan krediniz hemen kullanılacaktır. Krediler ev adresinizde veya iş adresinize gelen banka personeli ile birlikte kullandırılır.

Vakıfbank 25000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu

Vakıfbank üzerinden 25 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Banka şubelerine giderek yapacağınız bu kredi başvurusunda kredi başvurusu yapacak olan kişilerin en az 6 aylık sigortasının olması gerekiyor. Kamu Bankası olmasından dolayı diğer bankalara nazaran daha düşük faiz oranları ile birlikte sizlere kredi imkanı sağlanmaktadır. Kredi sonucu onaylanan kişiler aynı gün içerisinde Vakıfbank üzerinden 36 ay vadeye kadar 25000 TL kredi kullanabilirler. Özellikle emekli olup kredi notunuz düşük ise emekli maaşınızı bu bankaya taşıyarak daha yüksek limitler de kredi kullanabiliyorsunuz.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR