Oryantal Didem'i oryantal Didem'i folyoya sardılar Songül Karlı'ya açtırdılar! İbrahim Tatlıses...

Oryantal Didem'i oryantal Didem'i folyoya sardılar Songül Karlı'ya açtırdılar! İbrahim Tatlıses...
YAYIN TARİHİ: 25.02.2022 18:13:00

Uzun bir sürenin ardından ekranlara geri dönen İbo Show'un bu haftaki konukları şimdiden olay yarattı. İbrahim Tatlıses'in artık bir ekran klasiği haline gelen programı İbo Show'da bu hafta Cengiz İmren, Songül Karlı, Ozan Akbaba gibi isimler var ancak şimdiden sosyal medyaya damgasını vuran isim Songül Karlı. Daha önce programda dekolte yasağı nedeniyle pek çok kadın isim adeta harcanırken, Songül Karlı'nın derin göğüs dekoltesi ortalığı yaktı geçti. İşte Songül Karlı'nın akıllara zarar dekoltesi.

Oryantal Didem'i oryantal Didem'i folyoya sardılar Songül Karlı'ya açtırdılar! İbrahim Tatlıses... Sahne çıkışına silahlı saldırıya uğraması sonucu çok uzun bir süre tedavi gören, ölümden dönen, tedavisi Almanya'da yapılan İbrahim Tatlıses, yıllar sonra hem sahnelere hem de ekranlara geri dönmüştü.

İbrahim Tatlıses'in artık bir ekran klasiği haline gelen progrmaı İbo Show, geçtiğimiz yıl yeniden ekrana gelmeye başlamıştı. Tatlıses'in birbirinden renkli ve yetenekli konukları sosyal medyaya ve gündeme damgasını vuruyordu. Ancak düşük giden reytingler nedeniyle programa bir süre ara verilmek zorunda kaldı. Tatlıses'ın programı İbo Show bir süre önce yeniden başladı.


İbo Show'un bu haftaki konularından biri Songül Karlı. Son dönemde adını sıklık duyduğumuz isimlerden biri olan Songül Karlı, eşi Metin Yüncü tarafından dolandırıldıktan sonra şansı döndü. Bu olaylardan sonra magazin gündeminde sık sık yer alan, her sosyal medya paylaşımı bir olay olan Songül Karlı, İbo Show'da da olay olcak.

Daha önce İbo Show'da, kadın konuklara bir dekolte yasağı olduğu biliniyordu. Bundan en çok muzdarip olan isim ise oryantal Didem olmuştu. Adeta alüminyum folyoya sarılı bir halde yayına çıkan Didem Kınalı çok konuşulmuştu. Ancak bu kural Songül Karlı'ya işlemedi. Karlı'nın derin göğüs dekoltesi daha şimdiden çok konuşuldu.



DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR