Ölmeyi Unuttu! 400 Yaşında Ve Türk! Dünyanın En Yaşlı İnsanı Ortaya Çıktı! Aman Yarabbi Diyeceksiniz

Ölmeyi Unuttu! 400 Yaşında Ve Türk! Dünyanın En Yaşlı İnsanı Ortaya Çıktı! Aman Yarabbi Diyeceksiniz
YAYIN TARİHİ: 22.02.2022 17:15:00

Dünyanın en ihtiyar insanı görüntüsü sosyal medyaya olay yarattı. 400 yaşında bulunduğu ve Türk bulunduğu iddia edilen adamın videosu görenleri hayrete düşürdü. Çoğu birey 300 yaşına kadar yaşamanın olası olmadığını düşünürken videodaki adamın görüntüsü yüzlerce yaşında bulunduğunun kanıtı gibi görünüyor.

Sosyal medyada kısa vakitte binlerce birey doğrultusundan paylaşılan görüntüler 400 yaşında bulunduğu iddia edilen adama ait. Bilindiği üzere 120 yaşındaki Kane Tanako 'Dünyanın En Yaşça büyük olan İnsanı' olarak Guinness Rekorlar Kitabı'ndaki konumunu almıştı. Fakat bu görüntü ve meydana atılan iddialar resmen ezberleri bozdu. Dünyanın en ihtiyar insanı olarak gündeme gelen bu video kısa vakitte binlerce birey doğrultusundan izlendi ve gündeme oturdu. Konuyla alakalı iddialara videodaki adamın akrabası açıklama yaparak cevap verdi ve gerçek yaşını belirterek bu bireyin bir Türk değil Tayland'lı olduğunu ifade etti.

ÖLMEYİ UNUTTU! 400 YAŞINDA VE TÜRK! DÜNYANIN EN YAŞLI İNSANI ORTAYA ÇIKTI! AMAN YARABBİ DİYECEKSİNİZ


Kane Tanako 'Dünyanın En Yaşça büyük olan İnsanı' olarak kayıt altına alınmış ve Guinness Rekorlar Kitabı'ndaki yer almıştı. Ancak Sosyal medyada sunulan bu görüntü bütün dünyanın resmen gündemine oturdu. Sosyal medyanın kısa vakitte en çok konuştuğu konulardan biri durumuna gelen videoda adamın 399 yaşında ve Türk bulunduğu iddia edilince izleyenler şaşkına döndü..



Öte yandan olabildiğince ihtiyar bulunduğuna kuşku olmayan bu adamın zor hareket ettiği ve zayıflıktan kemiklerinin göründüğü de gözlerden kaçmadı. Adamın akrabası konuyla alakalı açıklama yaparak iddialara yanıt verdi. Sosyal medyada sunulan görüntünün ardından ihtiyar adamın akrabası, adamın 400 değil 110 yaşında bulunduğunu açıkladı.. Yaşça büyük olan adamın akrabası konuyla alakalı olarak yaptığı bildirimde bu bireyin Türk olmadığını ve Taylandlı bulunduğunu söyledi.




Bu videoya bütün dünyadan yorumlar yağdı. Mizahlarına Taylandlı adamı dahil eden sosyal medya kullanıcıları, "Adam ölmüş esasen gömmeyi unutmuşlar", "Azrail unutmuş adamı" yorumlarını yaptı...




 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR