Okullar Yarın Tatil Mi? 4 Mart Cuma Kar Yağışı Kırıkkale, Afyon Okullar Tatil Mi? MEB-Valilik

Okullar Yarın Tatil Mi? 4 Mart Cuma Kar Yağışı Kırıkkale, Afyon Okullar Tatil Mi? MEB-Valilik
YAYIN TARİHİ: 3.03.2022 20:36:00

​4 Mart Cuma kar yağışı Kırıkkale, Afyon okullar tatil mi? Bu akşam itibari ile yoğun kar yağışı bekleniyor. Kar yağışının başlamasıyla binlerce öğrenci, " 4 Mart Cuma Okullar  Kırıkkale, Afyon'da kar tatili var mı? Sorusuna cevap aramaya başladı. Her kar yağışının sonrasında bulunduğu gibi gözler yine Valilik'te... Peki, 4 Mart Cuma Okullar Kırıkkale, Afyon'da tatili var mı? Kırıkkale, Afyon Valiliği okullar tatil açıklaması yaptı mı? 4 Mart Cuma Okullar yarın 2022 Kırıkkale, Afyon okullar tatil mi? Okulların kar tatili olup olmadığı ile alakalı son dakika açıklamaları yakından takip ediliyor

4 Mart Cuma kar yağışı Kırıkkale, Afyon okullar tatil mi? Bu akşam itibari ile yoğun kar yağışı bekleniyor. Kar yağışının başlamasıyla binlerce öğrenci, " 4 Mart Cuma Kırıkkale, Afyon kar tatili var mı? Sorusuna cevap aramaya başladı. Her kar yağışının sonrasında bulunduğu gibi gözler yine Valilik'te... Peki, 4 Mart Cuma Kırıkkale, Afyon kar tatili var mı? Kırıkkale, Afyon Valiliği okullar tatil açıklaması yaptı mı? 4 Mart Cuma yarın 2022 Kırıkkale, Afyon okullar tatil mi? Okulların kar tatili olup olmadığı ile alakalı son dakika açıklamaları yakından takip ediliyor.

4 MART CUMA KAR YAĞIŞI KIRIKKALE, AFYON OKULLAR TATİL Mİ? OKULLAR YARIN TATİL Mİ? MEB-VALİLİK


Kırıkkale ve Afyon'da kar tatili gelir gelmez haberimizde yer alacak. 

4 Mart Cuma hangi illerde okullar tatil olacak? Okullar kar tatili olacak mı? Sorularının cevapları araştırılan konular arasında yer alıyor. Soğuk havaların etkisini göstermesi ardından kar yağışı da birtakım illerde görülmeye başladı. Kar yağışının etkilii bulunduğu illerde tatil haberleri yakından takip ediliyor..

AFYONKARAHİSAR

Afyonkarahisar Valiliği'nden oluşturulan bildirimde, "İlimizde devam eden yoğun kar yağışı ve sabaha doğru oluşacak buzlanma nedeniyle bütün Afyonkarahisar çapında okullarımız 3 Mart perşembe günü 1 gün vakit ile tatil edilmiştir. Bütün öğrencilerimizin 1 günlük kar tatilini kitap okuyarak geçirmesini istiyoruz" denildi.


METEOROLOJİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü doğrultusundan oluşturulan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin çok bulutlu, Marmara, Ege ve Akdeniz'in batısı dışında vatan genelinin yağışlı geçeceği ön görü ediliyor. Yurdun sahil kesimleri, Doğu Anadolu’nun batısı ve Güneydoğu Anadolu’da yağmur ve sağanak; Akdeniz sahillarında yer yer gök gürültülü sağanak; iç ve doğu kesimlerde ise karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi beklenilen yağışların, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Güneydoğu Anadolu'nun kuzeyinde güçlü olacağı ön görü ediliyor. Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmakta, iç ve doğu kesimlerde yer yer buzlanma ve don vakası görülmesi beklenmektedir.



HAVA SICAKLIĞI: İç ve batı kesimlerde 3 ila 5 derece azalarak mevsim normallerinin altına düşeceği, başka yerlerde mühim bir farklılık olmayacağı ön görü ediliyor.

RÜZGAR: Rüzgarın iç ve batı kesimlerde kuzeyli, başka yerlerde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Doğu Akdeniz, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu da güneyli yönlerden, Orta ve Doğu Karadeniz sahillarında batı ve kuzeybatı yönlerden güçlü ve yer yer kısa süreli fırtına (50-90 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR