Oktay Kaynarca Yılanı Saldı ‘ekranda Olacağız Hem De Yapımcı Ben Olacağım!’ Eşkıya Hasretine Son

Oktay Kaynarca Yılanı Saldı ‘ekranda Olacağız Hem De Yapımcı Ben Olacağım!’ Eşkıya Hasretine Son
YAYIN TARİHİ: 17.01.2022 16:56:00

Atv ve BVB yapımın anlaşmazlığı nedeniyle, merakla beklenen 7.sezonu yayınlanmadan, yayından kaldırılan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın şokunu hala üstünden atamadı seyircileri. Başrolünde Oktay Kaynarca’nın yer aldığı diziyi bir umut bekleyenler ne yazık ki beklediğini bulamadı, bulamayacak da. Çünkü Eşkıya’nın Hızır Reis’i öyle bir açıklama yaptı ki bir yandan yüzleri güldürürken bir yandan da kalpleri kırdı.

26 Ekim 2021’de 7.sezonunun yayınlanacağı aylar öncesinden duyurulan, Uğur Yücel, Ragıp Savaş gibi isimleri de oyuncu kadrosuna katarak beklentiyi en üst seviyeye çıkaran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, eşi benzeri olmayan bir olaya sahne oldu. 26 Ekim akşamı alakasız bir film atv ekranlarına gösterilerken herkes neler olup bittiğini merak ediyordu. Önce bunun bir yayın arıza olduğu düşünüldü ancak işler bambaşkaydı. Atv ile Eşkıya’nın yapım şirketi  BVB yapım maddi anlaşmazlıklar yaşamış ve EDHO’nun yayını durdurulmuştu. Seyirci bir ihtimal anlaşma sağlanır ve dizi yayınlanır diye düşünürken beklenen olmadı be Eşkıya, 7.sezonu yayınlanmadan yayından kaldırıldı. 



Herkes belki yayınlanır derken, Oktay Kaynarca yaptığı açıklamayla son noktayı koydu. Bir mekan çıkışı görüntülenen Oktay Kaynarca, Eşkıya’nın bir dijital platformda yayınlanacağı iddialarına ‘ "Benim bir haberim yok, biz yokuz. Bu konuları diğer arkadaşlar ile konuşursanız daha sağlıklı olur ama bizi uzaktan yakından hiçbir şekilde ilgilendirmiyor, bir bilgimiz de yok.’ dedi. Bu açıklamanın ardından müjdesini de verdi. Yeni bir projesi olduğunu açıklayan Kaynarca, projesinin TV’de olacağını hatta yapımcılığını da kendisinin üstleneceğini belirtti. 








 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR