Oğuzhan Koç Demet Özdemir'in +18 sevişme sahnelerini kendi elleriyle paylaştı! İmalar hava uçuştu!

Oğuzhan Koç Demet Özdemir'in +18 sevişme sahnelerini kendi elleriyle paylaştı! İmalar hava uçuştu!
YAYIN TARİHİ: 26.02.2022 16:27:00

Magazin gündemi günlerce Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir'in ayrılığını konuştu. Çevrelerine 'artık kesin bitti' mesajını veren Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç sonrasında da evlilik kararı alarak herkesi şoke etti. Neden ayrıldıkları ise günler ortaya çıktı. Nedeni ise Demet Özdemir'in, Şükrü Özyıldız ile başrollerini paylaştığı Aşk Tatikleri adlı filmdeki sevişme sahneleriydi. Bu sahneleri sindiremeyen ve ayrılan Oğuzhan Koç bu kez o sahneleri kendi elleriyle sosyal medya hesabında gururla paylaştı. Görenler şaştı kaldı.

Oğuzhan Koç Demet Özdemir'in +18 sevişme sahnelerini kendi elleriyle paylaştı! İmalar hava uçuştu! 2021 yılının ilk aşk bombasını onlar patlatmıştı. 2021'in son ayrılık bombasını da onlar patlattı. Hatta 2022'nin ilk evlilik bombasını da onlar patlattı. Magazin dünyasının olaylı çifti Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç bu kez de sevişme sahnesi paylaşımıyla gündemde.

2021 yılı başında aşk yaşamaya başlayan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un 2021 sonundaki ayrılık haberi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Paris'te romantik bir tatilden sonra İstanbul'a dönen Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, herkesi şaşırtan bir kararla yolları ayırmıştı. Herkesin merak ettiği konu ise neden ayrıldıklarıydı.

Pek çok iddia sıralansa da bu konuda gerçek bambaşka çıktı. Demet Özdemir'in, Şükrü Özyıldız ile Netflix'te yayınlanan Aşk Taktikleri filmindeki sevişme sahneleri ayrılık sebebiydi. Bu sahneleri gören Oğuzhan Koç, kıskançlık krizlerine girmiş, bu krize dayanamayan Demet Özdemir de Oğuzhan Koç'u terk etmişti.


Ancak Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un aralarına yakın çevreleri girdi. İkili birbirinden habersiz olarak bir ortama çağırıldı ve böyle barışma için ilk adım atıldı. Aralarındaki buzları eriten çift sonrasında da son dakika paylaşımıyla ortalığı salladı. Görkemli bir evlilik teklifi alan Demet Özdemir o anları sosyal medya hesabında paylaşmıştı

Oğuzhan Koç'tan bu kez de şaşırtan bir hamle daha geldi. Evlilik hazırlığında olduğu Demet Özdemir'in filmi Aşk Tatikleri, Netflix'te zirveyi gören Oğuzhan Koç bu başarıyı, kıskançlık krizlerini bir kenara koyarak 'as bayrakları' notuyla paylaştı. Demet Özdemir de sevgilisinin bu paylaşımını alıntıladı 'asarsam görürsün' notunu düştü.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR