Oğuzhan Koç ‘Büyük Balığı Kaçırmayayım’ Dedi Demet Özdemir’e Evlenme Teklifini Yaptı! Sonrasında...

Oğuzhan Koç ‘Büyük Balığı Kaçırmayayım’ Dedi Demet Özdemir’e Evlenme Teklifini Yaptı! Sonrasında...
YAYIN TARİHİ: 15.02.2022 11:52:00

En fazla 1 ay önce ayrılık haberleri çıkan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç evleniyor. 2021 başında aşk yaşamaya başlayan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç evlilik haberiyle magazin gündemine bomba gibi düştü. Oğuzhan Koç ve yakın çevresinin uzun uğraşları sonucu barışmaya ikna ettiği Demet Özdemir’e gelen evlilik teklifi magazin gündemine bomba gibi düşerken bundan sonra yaşanacaklar merak konusu oldu.

Oğuzhan Koç, Demet Özdemir’in yakın arkadaşı Yağmur Tanrısevsin’le birlikteyken bile sık sık görüşen ünlü çift, aşk bombasını 2021 başında patlatmıştı. Oğuzhan Koç, Yağmur Tanrısevsin’den ayrıldıktan sonra adları aşk dedikodularına karışan çift yakayı 2021 yılbaşı için gittikleri Alaçatı’da ele vermişti. Demet Özdemir o dönem ‘2021’in ilk aşk bombası’ yazarsınız artık sözleriyle başlığı bile kendisi atmıştı.



2021 boyunca aşklarıyla sık sık gündemde yerlerini alan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, 2021 sonunda bombayı patlatmış ve Paris tatilleri sonrası ayrılık kararı almıştı. O Ses Türkiye’nin yılbaşı özel programında da bu ayrılığa dair imalar yapılmıştı. Gelen iddialar arasında Oğuzhan Koç ve yakın çevresinin, Demet Özdemir’le barışması için uzun uğraşlar verdiği vardı.




Sonrasında da Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un arkadaşlarının gizli organizasyonuyla bir araya getirildiği ve barıştıkları ortaya çıkmıştı. Oğuzhan Koç ‘kaçan balık büyük olur’ misali, barışır barışmaz evlenme teklifi etti. 14 Şubat sevgililer günü için sevgilisine özel bir organizasyon düzenleyen Koç, devasa bir tektaşlar evlilik teklifi etti. Düğüne dair detaylar ise henüz belli değil.



 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR