Öğrenci Ve Ev Hanımlarına Var! Gelir Beyan Etmeden 70.500 TL Nakit Ödemesi İçin Limit Yapıldı

Öğrenci Ve Ev Hanımlarına Var! Gelir Beyan Etmeden 70.500 TL Nakit Ödemesi İçin Limit Yapıldı
YAYIN TARİHİ: 1.03.2022 14:05:00

Herkese para ödeme müjdesi geldi. Acil nakit gereksinimi olması halinde istedikleri vakit bundan sonra bankalar üzerinden kredi müracaatı yapabilecek. 70.500 TL'ye kadar yapılacak olan tüketici kredisi müracaatı, özel bankalar doğrultusundan verilecek. Öğrenci olan ve ev hanımları olan vatandaşlara 70.500 TL'ye kadar nakit ödemesi başlıyor. Bankalar üzerinden müracaat yaparak, 3 sene vadeye kadar nakit ödemesi alabiliyorsunuz.

Bankalar vatandaşlara kredi notu ve kredi sicili makul olması halinde kredi onayı vermektedir. Tüketici kredisi olarak alabileceğiniz bağlamda bu kredi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlar, öğrenci olması ya da ev hanımı olması durumuda maaş bordrosu gelir belgesi istenmeden gelir belgesiz olarak kredi kullandırılacaktır.



BURGAN BANK 

Burgan Bank bağlamında tüketici kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız, cep telefonunuzun mesaj kısmına girerek dilediğiniz kredi ise SMS ile 8222 numarasına KREDI yazıp gönderin, anında veriler SMS ile gönderilsin. Burgan Bank başka SMS ile işlemler ise anında altta başlıklar durumunda yer alıyor. Bunlar da işinize yarayabilir.

Hesap numaranız bağlamında alacağınız internet bankacılığı şifresi ile eş güdümlü banka şubesine gitmeden 2 dakika içersinde mobil uygulama aracılığı ile kredi kullanabilirsiniz. 

GARANTİ BANKASI 

Garanti Bankası, üstünden tüketici kredisi müracaatı yapmanız mümkün. Bu banka üstünde hesabı olan kişilerde, bankanın şubelerine gitmeden anında tüketici kredisi kampanyasına o mobil program üstünden katılabilir. Düşük faiz oranları ile alabileceğiniz bu tüketici kredisi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlar, ilk taksit ödemelerinde 3 ayı ertelemeli olarak 70.500 TL kredi kullanabilir. 




ICBC TURKEY BANK

ICBC Turkey Bank bağlamında tüketici kredisi müracaatı gerçekleştirmek istiyorsanız, 3 dakika içinde sizlere kredi neticesi gelecek ve onaylanan tutar, anında hesabınıza yatırabileceksiniz. 

ING BANK 

İNG Bank programı üzerinden tüketici kredisi müracaatı yapabilirsiniz. işbankası kredi kartı kullanan ya da banka hesabı olan vatandaşlar, internet bankacılığı parolası alarak anında İNG Bank üzerinden kredi kullanabiliyor. 

ODEABANK 

Odeabank üzerinden tüketici kredisi kullanmak istiyorsanız, 3 dakika içinde anında kredi sonucunuzu alabileceğiniz tüketici kredisi kampanyası mobil program üzerinden verilecek. 3 sene vadeye kadar ve ilk taksit ödemelerinde 3 ay erteleme imkanı vardır. 



 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR