Ogeday’ın Annesi Ayırdı Yüzüne Bakmıyor! Nisa’ya Kaynana Ambargosu! Survivor’da Etti 3 Eski Sevgili!

Ogeday’ın Annesi Ayırdı Yüzüne Bakmıyor! Nisa’ya Kaynana Ambargosu! Survivor’da Etti 3 Eski Sevgili!
YAYIN TARİHİ: 11.02.2022 09:46:00

Survivor başlamadan onlar ilk bombayı patlattı. 2020 yılında Sercan Yıldırım ile adı aşk dedikodularına karışan, yarışma sonrasında Barış Murat Yağcı ile aşk yaşamaya başlayan Nisa Bölükbaşı  ve 2017 yılı Survivor şampiyonu Ogeday Girişken aşk yaşamaya başlamıştı. Hatta bu aşk dörtgeni hep beraber Survivor All-Star’a gidiyordu. Ancak gelin görün ki Nisa’nın Survivor’daki eski sevgililerinin sayısı 3 etti. Nisa’ya kayınvalide ambargosu geldi. İşte detaylar.

2020 yılında Survivor’a katılan Nisa Bölükbaşı o yılın en çok konuşulan isimlerindendi. Parkurdaki başarılı perfomansı, inişli çıkışlı psikolojisi, Cemal Can Canseven ile olan dostluğu ama en önemlisi Sercan Yıldırım ile aralarında varlığı da yokluğu da ispatlanamayan ilişkisi onun hafızalarda kalmasını sağlamıştı. Ama Nisa asıl bombayı Survivor sonrası patlatmıştı.




Nisa Bölükbaşı 2020 Survivor’ı sonrası, yarışmada kanlı bıçaklı olduğu Barış Murat Yağcı ile sürpriz bir aşka adım atmıştı. Yaklaşık 6-7 ay süren bu aşk başladığı gibi olaylı bitmişti. Sonrasında herkes Nisa ile Barış ayrılığının nedenini merak ederken, Nisa Bölükbaşı Ogeday Girişken’le aşk bombasını patlatmıştı. Asıl bomba ise Nisa-Barış-Ogeday-Sercan dörtlüsünün Survivor 2022 All-Star’a katılmasıyla patladı.




Ogeday ile Nisa aşkı devam ederken bir yandan da Nisa hem Sercan Yıldırım hem de Barış Murat Yağcı’yla defalarca tartışmaya girdi. Ve son dakika iddiasına göre; Nisa Bölükbaşı ile Ogeday Girişken yollarını ayırdı. Nedeni ise Ogeday’ın annesinin Nisa’yı istememesi. Özellikle son dönemde birbirlerine soğuk duran çiftin arasında soğukluk Nisa Bölükbaşı’nın sakatlığında Ogeday Girişken’in kılını kıpırdatmaması ile iyice ayyuka çıktı. Ancak konu hakkında henüz bir açıklama gelmedi.




 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR