Odeabank Ve Diğer Bankadan Açıklama: Emekli Olan Kişiler Artık Gelir Belgesiz 59.000 TL Alacaklar

Odeabank Ve Diğer Bankadan Açıklama: Emekli Olan Kişiler Artık Gelir Belgesiz 59.000 TL Alacaklar
YAYIN TARİHİ: 22.02.2022 16:47:00

Emekli olan vatandaşlar bağlamında son dakika kredi haberleri gelmeye devam ediyor. SGK-SSK ve Bağkur'lu emekli olan vatandaşlar Odeabank ve Şekerbank üzerinden 59 bin TL'ye kadar müracaat yaparak ödeme alabilecek. 

Emekli olan vatandaşlar yapmış oldukları incelemeler ile eş güdümlü bankaların kimlikle ve gelir belgesiz nasıl nakit kredi verilen ile ilgili veriler edinmek istemektedir. nakit kredi kullanacak olan vatandaşlar Eğer emekli olması halinde başka müşterilere nazaran daha makul faiz oranları ile bankalar üzerinden nakit kredi kullanabilir.



Odeabank başlatmış bulunduğu yeni kampanya ile eş güdümlü vatandaşlara SMS atarak 59 bin TL'ye kadar ödeme gerçekletireceğini duyurdu. Odeabank üzerinden tüketici kredisi müracaatı gerçekleştirmek isteyen emekliler emekli maaşı bu bankada olması halinde SMS ile kredi müracaatı yapılabilir ve düşük faiz oranları ile istedikleri vakit ihtiyaç kredisi kullanabilir. 

Odeabank haricinde, Şekerbank'ta emekli olan vatandaşlar amacıyla 59 bin TL sene vadeli nakit kredi kampanyası gerçekletireceğini açıkladı.




Odeabank emekli olan kişilerin en fazla tercih ettiği bankaların başında gelmektedir. Tüketici kredisi kullanacak olan emeklilerin ilk tercih ettiği Odeabank düşük faiz oranları ile eş güdümlü vatandaşlara Kredi olanağı sağlamaktadır. Acil ihtiyaç kredisi müracaatı yapacak olan vatandaşlar 

Odeabank üzerinden anında kredi kullanabilir ve anında aynı gün içinde neticelerini alarak Kredi müracaatına gerçekleştirebilir. Odeabank şubesi üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlar mobil program kullanıyorsa internet bankacılığı aracılığı ile bu banka üzerinden istedikleri vakit kredi onayı olabiliyor.



ŞEKERBANK 

Şekerbank üstünden emekli maaşı alabilmek istiyorsanız Size en yakın Şekerbank şubesine giderek emekli maaşınızı üstünden kredi müracaatında bulunabilirsiniz. Şekerbank şubelerine giderek tüketici kredisi müracaatı yapacak olan emekliler banka kredi notu 1200 ve üstünde ise yüksek limitli ihtiyaç kredisi alabiliyor. 59 bin TL'ye kadar tüketici kredisi müracaatı yapacak olan emekli 3 sene vadeli ve 90 gün ertelemeli Kredi müracaatını en yakın Şekerbank şubesi üstünden yapabilir.


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR