Odeabank Bankamatik Kartı Olanlara Müjdeli Haber Geldi! 55.000 TL Ödeme Veriliyor

Odeabank Bankamatik Kartı Olanlara Müjdeli Haber Geldi! 55.000 TL Ödeme Veriliyor
YAYIN TARİHİ: 4.03.2022 12:26:00

Odeabank son dakika yapmış bulunduğu kampanya ile eş güdümlü vatandaşları 55 bin TL'ye kadar nakit kredi vereceğini kendine ait olan resmi web sitesinden açıklamış durumda. 

Odeabank başlatmış bulunduğu Son dakika kampanyasında 3 sene vadeye kadar ve 90 gün ertelemeli olarak kullanılacağı bu İhtiyaç kredisinde banka kredi notu makul olan vatandaşlar amacıyla en düşük faiz oranları ile tüketici kredisi olanağı sağlayacak. 55 bin TL'ye kadar nakit kredi kullanacak olan kişilerin bireysel müşteri olması halinde banka şubelerinden banka internet sitesinden ve Odeabank mobil programı üzerinden başvurularını gerçekleştirerek 2 dakika amacıylade Kredi sonucunu görebilecek. 

Odeabank 55.000 TL tüketici kredisi müracaatı nasıl yapılır? 

Odeabank tüketici kredisi müracaatı yapacak olan vatandaşlar 55 bin TL'ye kadar nakit kredi kullanmak istiyorlarsa banka şubelerine kimlik ve gelir belgesi ile eş güdümlü müracaat yapabilir. 


Odeabank banka şubesi üzerinden sizler amacıyla verilebilecek olan tüketici kredisi müracaat formunu da kusursuz olarak doldurarak Kredi kullanacak olan vatandaşlar 55.000 TL ödeme almaları halinde aynı gün içersinde krediyi hesaplarına yatırabilir. 



55 bin TL'ye kadar ilk taksit ödemesinde 3 ay ertelemeli olarak sizlere verilebilecek 36 ay vadeli kredilerde Odeabank mobil programı üzerinden müracaat yaparak kredi onayı alan vatandaşlar banka şubesine gitmeden hesapları üzerinden ödemelerini alabilecek. Odeabank'ın başlatmış bulunduğu kredi kampanyasına katılacak olan vatandaşların emekli olması halinde emekli maaşlarını Bu banka üzerinden almaları koşulu vardır.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR