OBM Almanya Başvuru Formu! 40.000 TL maaşla! Almanya İşçi Alımı başvuruları! İşçi alım kadroları

OBM Almanya Başvuru Formu! 40.000 TL maaşla! Almanya İşçi Alımı başvuruları! İşçi alım kadroları
YAYIN TARİHİ: 12.11.2021 09:37:00

40.000 TL maaşla! Almanya İşçi Alımı başvuruları! OBM Almanya Başvuru Formu! İşçi alım kadroları... Almanya İşçi alımı 2022'de yeniden başlayacak. OBM'den yapılan açıklamaya göre Almanya'da 3 bin EURO maaşla işçi alımı başvuruları devam edecek. Peki OBM Almanya başvuru formu nereden doldurulur. Almanya İşçi Alımı başvurusu nereden yapılır.

Almanya İşçi Alımı başvuruları başlıyor. Teker teker açıklandı. 4.000 TL maaş var. Türkiye'de yaşanan ekonomik durumlar dolayısıyla ve döviz kurunun artmasıyla vatandaşlar yurt dışı işlere yönelmiş durumda. Bu anlamda ilk akla gelen yer Almanya oluyor. Peki Almanya İşçi Alımı başvuruları nereden yapılacak? Almanya Personel alımı 2022 başvuru formu nereden doldurulur. Almanya'da çalışmak üzere alınacak işçiler için başvuru ekranı yeniden aktif oldu. 


40.000 TL MAAŞ VAR! 

OBM yaptığı açıklamada, Almanya İşçi Müracaat formu için adres belirli oldu. Buna göre yapılacak müracaat adresi OBM-Türkiye olarak tekerrür gösterildi. Güçlü alt yapısı ve eşsiz müracaat koşullarıyla OBM-Türkiye artık Almanya Emekçi Alımı müracaatlarını resmen başlattı. Sizde Almanya İşçi Alımı müracaatı yapmak için OBM-Türkiye adresinden müracaat yapabilirsiniz.

NİTELİKLİ İŞ GÜCÜ ÖNE ÇIKIYOR

Vize müracaatı yapacak olan şahısların evvelden bitirmiş oldukları iş eğitiminin, Almanya'daki iş eğitimi ile eşdeğer olduğunu gösteren denklik evrakı alması gerekmektedir.


Bu evrakı alamayan ya da eğitiminde noksanlık olan bireyler, Almanya'daki programlara katılamayacak. Aynı zamanda Almanya emekçi alımı için Almanya dil bilgisi seviyesinin en az A2 seviyesinde olması gerekmektedir.

DİL BİLMEK ZORUNLU MU?

Almanya'da çalışmak isteyenler şahısların merak ettiği mevzuların başında Almanca dil bilgisi gelmektedir. Bazı iş grupları bünyesinde Almanya'ya gitmek isteyen şahısların, Almanca bildiklerini belgelemesi gerekmektedir.

Seviye mevzusunda net bir açıklama yapılmamakla beraber müracaat etenlerin konsoloslukta misyonlu memurlar tarafından birtakım görüşmelere tabi yakalanacağı ifade edilmektedir.

OBM'DEN YENİ ALMANYA İŞÇİ ALIMI AÇIKLAMASI 

OBM'den yapılan açıklamada, "Havalimanlarında çalışacak arkadaşlar, OBM firması 17 yıldır Almanya'da faaliyet gösteriyor. Türkiye'de de İstanbul ve Antalya'da hizmetlerimize devam ediyoruz. Almanya'nın değişik eyaletlerinde kendi bünyemizde çalıştırılmak üzere personel arayışımız hala devam ediyor. Biz başvurularımızı nasıl yapabiliriz derseniz, www.obm-turkiye.com adresinden başvuru formu ile yapabiliyorsunuz. Başvuru aşamasında ne lazım Tabiki hangi alana başvuru yapıyorsak onunla ilgili bir diploma, ona ait sertifika ve sağlık raporuna ihtiyacınız olacak. Başvurunuz onaylandıktan sonra bir iş sözleşmesi yapıyoruz. Almanya'da 2 kişilik odalarda kalıyorsunuz. Kaldığınız yerden çalıştığınız yere servisiniz bulunmaktadır. Yemek ücretleri size ait. Almanya'da maaşlar saat ücreti olarak ödeniyor. Biz sizden başvuru için hiçbir ücret talep etmiyoruz. Bizim ismimizi kullanarak sizden ücret talep edenler olursa onlara da itibar etmeyiniz." denildi.

OBM Türkiye, Almanya İşçi Alımı için yaptığı açıklamada 10 bin kişinin alınacağı ve 3000 Euro maaş verileceği duyuruldu. 



DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER