O Ses Türkiye yılbaşı 2022 full, tek parça izle! TV8 canlı yayın O Ses Türkiye yılbaşı özel bölüm

O Ses Türkiye yılbaşı 2022 full, tek parça izle! TV8 canlı yayın O Ses Türkiye yılbaşı özel bölüm
YAYIN TARİHİ: 1.01.2022 12:55:00

O Ses Türkiye yılbaşı 2022 full, tek parça izleme linki dün geceyi kaçıranlar tarafından aratılıyor. TV 8'de fırtınlar estiren O Ses Türkiye Yılbaşı gecesi bomba gibiydi. Beyazıt Öztürk, Oğuzhan Koç, Ebru Gündeş ve Murat Boz'un jürisinde yer aldığı TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yılbaşına özel bölümüyle birbirinden ünlü isimleri konuk etti. Eğlencenin zirvede olduğu program izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Programı yeniden izlemek isteyenler için TV8 canlı yayın O Ses Türkiye yılbaşı özel bölüm izle | O Ses Türkiye yılbaşı 2022 full, tek parça izle haberimizde...

TV8 canlı yayın O Ses Türkiye yılbaşı özel bölüm izleme linki haberimizde yer alıyor. TV 8 ekranlarının reyting rekorları kıran yarışması O Ses Türkiye, yılbaşı gecesine damga vurdu. TV8 ekranlarında yayınlanan ve yılbaşı akşamlarının klasikleşmiş programı O Ses Türkiye'ye birbirinden ünlü isimler konuk oldu. Keyifli vakit geçirilen programı izlemek isteyenler için TV8 canlı yayın O Ses Türkiye yılbaşı özel bölüm izle | O Ses Türkiye yılbaşı 2022 full, tek parça izleyebilirsiniz. 


TV8 CANLI YAYIN O SES TÜRKİYE YILBAŞI ÖZEL BÖLÜM  İZLE | O SES TÜRKİYE YILBAŞI 2022 FULL, TEK PARÇA İZLE

O Ses Türkiye'nin yılbaşı akşamı konukları arasında Damla Sönmez, Feyyaz Şerifoğlu, Hande Baladın, Simge Aköz, Sarp Akkaya, Hazar Ergüçlü, Sabri Sarıoğlu, Yasemin Sakallıoğlu, Zeynep Avcı, İlayda Alişan, Cem Davran, Merve Dizdar, Ozan Akbaba, Gökçe Bahadır, Perihan Savaş, Murat Yıldırım ve Eser Berfu Yenenler çifti yer aldı.

O SES TÜRKİYE YILBAŞI 2022 FULL, TEK PARÇA İZLE

O Ses Türkiye, birçok ülkede The Voice adı ile yayımlanan şarkı yarışması programının Türkiye versiyonu. 10 Ekim 2011 tarihinde Türkiye'de Show TV'de yayımlanmaya başlandı ve 14 Mart 2012 tarihinde Show TV'ye veda etti. 2012-2013 ve 2013-2014 sezonunda Star TV'de yayımlandı. 2014-2015 sezonundan itibaren ise Acun Ilıcalı'ya ait TV8 kanalında, Acun Medya yapımcılığında ve Acun Ilıcalı sunuculuğunda yayımlanmaktadır.

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR