O Ses Türkiye Talha Burak Karayılan Kimdir? Neden Vuruldu? Talha Burak Karayılan Son Dakika Öldü Mü?

O Ses Türkiye Talha Burak Karayılan Kimdir? Neden Vuruldu? Talha Burak Karayılan Son Dakika Öldü Mü?
YAYIN TARİHİ: 23.02.2022 13:08:00

Talha Burak Karayılan son dakika öldü mü? Sorusu gündemde. ​Geçtiğimiz senelerde O Ses Türkiye yarışmasına katılan Talha Burak Karayılan silahlı saldırıya uğradı. Vaka İstanbul Okmeydanı'ndaki bir tamirhanenin önünde ortaya geldi. Silahlı saldırıya uğrayan Talha Burak Karayılan bir dükkanın içine sığındı. Sonrasında da hastaneye kaldırıldı. Polisler saldırganların peşine düştü. Peki, Talha Burak Karayılan kimdir? O Ses Türkiye Talha Burak Karayılan kaç yaşında ve nereli? İşte sağlık durumu...

Talha Burak Karayılan son dakika öldü mü? Sorusu vatandaşların gündeminde yer alıyor. O Ses Türkiye yarışmacısına düzenlenen silahlı saldırı kameralar doğrultusundan saniye saniye kaydedildi. Geçtiğimiz senelerde O Ses Türkiye yarışmasına katılan Talha Burak Karayılan Okmeydanı'nda tamirhane önünde oturduğu esnada motosikletli saldırganlar doğrultusundan silahlı saldırıya uğradı. Peki, Talha Burak Karayılan kimdir? O Ses Türkiye Talha Burak Karayılan kaç yaşında ve nereli? İşte sağlık durumu...

TALHA BURAK KARAYILAN SON DAKİKA ÖLDÜ MÜ? O SES TÜRKİYE TALHA BURAK KARAYILAN KİMDİR? NEDEN VURULDU?


İstanbul'da geçen senelerde bir televizyon kanalında yayınlanan "O Ses Türkiye" adlı ses yarışmasına katılan bir genç, Okmeydanı'nda tamirhane önünde oturduğu esnada motosikletli saldırganlar doğrultusundan silahlı saldırıya uğradı. Dehşet anları kameralara yansırken, sürünerek dükkana giren yaralı genç ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis kimliğini teşhis ettiği saldırganları yakalama çalışmalarını sürdürüyor.

Olay, geçen Çarşamba günü saat 19.15 sıralarında Beyoğlu Okmeydanı'nda ortaya geldi. Edinilen bilgiye göre, geçen senelerde bir televizyon kanalında yayınlanan "O Ses Türkiye" adlı ses yarışmasına katılan Talha Burak Karayılan, tamirhane önünde oturarak süre geçirmeye başladı. O esnada motosikletle gelen kasklı iki kişi şimdilik bilinmeyen bir amaçla Talha Burak Karayılan'a kurşun yağdırdı.



Kurşunların amacı durumuna gelerek baldırlarından vurulan Talha Burak Karayılan sürünerek tamirhaneye girip yardım bekledi. Yaralı gencin yardımına çevredeki vatandaşlar yetişti. İhbar üstüne vaka yerine sıhhat ve polis ekipleri sevk edildi. Sıhhat ekipleri gerçekleştirdikleri ilk müdahalenin sonrasında yaralı genci hastaneye kaldırdı. Hayati tehlikesi olmayan gencin kendine ateş eden saldırganları tanımadığını söylediği öğrenildi. Dehşet anları ise emniyet kameralarına saniye saniye yansıdı.




Olayla alakalı çalışma başlatan Beyoğlu İlçe Güvenlik Müdürlüğü Asayiş Ofis Amirliği ekipleri, görgü şahitlerinin ifadelerine müracaat ederek işyerlerinin emniyet kamerası görüntülerini araştırmaya aldı. Yapılan araştırma sonunda Beyoğlu polisi saldırganların evvel eşkalini sonrasında da kimliklerini teşhis etti. Ekiplerin kaçan şahısları yakalama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.




BÖYLE YARDIM İSTEDİ 

Kurşunların amacı durumuna gelerek baldırlarından vurulan Talha Burak Karayılan sürünerek tamirhaneye girip yardım bekledi. Yaralı gencin yardımına çevredeki vatandaşlar yetişti. İhbar üstüne vaka yerine sıhhat ve polis ekipleri sevk edildi. 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR