O Bankadan Duyuru Yapıldı, 1.06 Faiz Oranları ile Kredi İmkanı Sunulacak

O Bankadan Duyuru Yapıldı, 1.06 Faiz Oranları ile Kredi İmkanı Sunulacak
YAYIN TARİHİ: 26.08.2021 22:54:00

ICBC Bank 1.06 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi veriyor. İhtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan müşteriler kredi notu düşük olsa dahi banka politikasına uygun oldukları zaman hemen kredilerini kullanabilirler.

ICBC Bank %1.06 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi veriyor. İhtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan müşteriler kredi notu düşük olsa dahi banka politikasına uygun oldukları zaman hemen kredilerini kullanabilirler. Uygun faizle tüm ihtiyaçlarınız için başvuru yapacağınız ve yeni bir banka olan ICBC Bank kredisi hakkında detaylı bilgileri yazımızda bulabilirsiniz.

Her bankanın kendine özel kampanya yaptığı bir kredi kampanyası vardır. Kredi kampanyası yapmak için büyük bir rekabet olduğunu söylemek gerekirse, ICBC Bank’ta bu kredi kampanyalarında yeni bir işlem yapmaktadır. Fazla tercih edilmemesi yüzünden tüm kredi kampanyalarında sizlere özel faizler uygulayan bu bankadan istediğiniz zaman başvuru yapabilir ve kredi kullanabilirsiniz.

ICBC Bank üzerinden ihtiyaç kredisi 50.000 TL’ye kadar aynı gün, 100.000 TL’ye kadar Genel Müdürlük üzerinden verilmektedir. Şube onayına kalan kredilerinizi banka şubelerinden aynı gün kullanmanız mümkün. Ama eğer kredinizin onayı genel müdürlüğe düşerse kredi için 2-3 gün bekleme süreniz olabilir. Bu yüzden kredi başvuru şartlarınızın uygun olduğunu biliyorsanız ICBC Bank kredisi hemen alabilirsiniz. Şube onayında kredi almak için aşağıda vereceğimiz şartlara dikkatlice okuyup sahip olmanız gerekiyor.


Kredi Başvuru Şartları Nelerdir?


Kredi başvuru şartları öncesinde bu bankadan gelir belgesiz kredi alamayacağınızı söylemek istiyoruz. ICBC Bank kredi başvuru şartları en az 6 aylık bir sigortalık geçmişinizin olması, emekli iseniz bu bankaya emekli maaşınızı taşımanız gerekmesidir. İlk olarak bu yöntemlere bakan banka daha sonra kredi notunuza bakacaktır. Kredi notu 1300 ve üzerinde olanlar aynı gün, 1100 ve 1300 arasında olanlar ise genel müdürlük onayında kredi kullanabilirler. Bankalardan icralık değilseniz ve politikalara uygunsanız hemen bu krediyi alabilirsiniz.

ICBC Bank 50.000 TL Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Bu bankadan kredi başvurusu yapacaksanız iki yöntem ile hizmet alabilirsiniz. Birinci yöntem banka şubeleridir. Banka şubelerine evraklarınız ile giderek başvuru yapabilirsiniz. Eğer bankaya gitmeden başvuru yapmak istiyorsanız, ICBC bank resmi internet sitesinden kredi hesaplaması yaparak daha sonra bu hesaplama üzerinden kredi başvurunuzu yapabilirsiniz. Bu başvuruda ön onay alınacaktır. Ön onay alındıktan sonra ICBC bank üzerinden yine şubeye davet edileceksiniz. Şubeye davet edildikten sonra evraklarınız yanınızda olması gerekiyor.

ICBC Bank kredi başvurusu için istediği evraklar şu şekildedir.
  • Kredi Başvuru Formu
  • Kimlik
  • İkametgah Belgesi
  • Gelir Belgesi (Detaylı)
  • Emeklilerde maaş bilgileri
  • Memurlarda maaş bordrosu ve memur kartı
  • İpotekli kredi alacaksanız İpotek evrakları
  • Kefil varsa kefilin evrakları


DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER