Nişanlısını Başka Bir Kadınla Yatakta Bastı İntihar Etti! Fenomen Yarışmacının Ölümü! Kübra Ece...

Nişanlısını Başka Bir Kadınla Yatakta Bastı İntihar Etti! Fenomen Yarışmacının Ölümü! Kübra Ece...
YAYIN TARİHİ: 31.01.2022 16:11:00

Sosyal medya bu haberle çalkalanıyor. Bir dönem TRT 1 ekranların yayınlanan ve yayınlandığı dönem sosyal medyanın gündemine damgasını vuran Bizim Köyün Kızları adlı yarışma programında yer alan yarışmacı Kübra Ece’nin intihar ettiği haberi hızla yayıldı. Kübra Ece öldü mü son dakikası hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler neden öldüğünü öğrenince şoke oldu. İşte Kübra Ece’nin ölüm sebebi ve tüm detaylar…

Bir dönem TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı dönem herkesçe çok sevilen, katılanlarına sosyal medyada hatrı sayılır bir şöhret getiren Bizim Köyün Kızları adlı yarışma programının seyircileri bu son dakika haberiyle sarsıldı. Bizim Köyün Kızları’nın sevilen yüzlerinden Kübra Ece’nin intihar ettiği haberi kısa sürede günün en çok konuşulan konularından biri haline geldi. Peki Kübra Ece neden intihar etti? Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de




Bizim Köyün Kızları adlı yarışma programıyla adını duyuran Kübra Ece’nin, 4.kattaki evinin camından kendini atarak intihar ettiği haberi kısa sürede yayıldı ve haberin doğru olduğu ortaya çıktı. Kübra Ece’nin yakın arkadaşı Habibe Durkaya’nın yaptığı paylaşım bu acı haberi doğrulamış olurken genç yarışmacının neden intihar ettiği ise merak ediliyor. 



İddialara göre Kübra Ece’nin nişanlısı intihar sebebi. Kübra Ece, nişanlısını evinde başka bir kadınla uygunsuz bir şekilde yakaladı ve gördüklerini hazmedemedi. 29 yaşındaki Kübra Ece’nin aynı zamanda cinayet şüphesi de bulunuyor. Kübra Ece’nin neden intihar ettiği ya da cinayete mi kurban gittiğine dair tüm detaylar güvenlik güçlerinin soruşturmasından sonra ortaya çıkacak.




KÜBRA ECE KİMDİR?

Kübra Ece, 1992 senesinde dünyaya geldi. Muhasebe işiyle uğraşan Ece, TRT ekranlarında seyirciyle buluşan  Bizim Köyün Kızları programına misafir olmuştur. Oldukça renkli bir karaktere sahip olan Kübra Ece, son olarak fırıncılık ile uğraştığını programda açıklamıştı. Daha evvel hiç köye gitmediğini ve köy hayatının olmadığını ifade eden yarışmacı bizim köyün kızları yarışmasına da bu amaçla katılmıştı.

Kübra Ece, programda yansıttığı güzel enerjisiyle seyircinin de ilgisini çekmiş, sevgilerini kazanmıştı. Yarışma esnasındaki pozitif enerjisini, intihara çeviren vakanın ne bulunduğu şimdilik net olarak bilinmiyor. 


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR