Netflix bu içerik anında izleme için mevcut değil ne demek? Netflix çöktü mü, neden açılmıyor?

Netflix bu içerik anında izleme için mevcut değil ne demek? Netflix çöktü mü, neden açılmıyor?
YAYIN TARİHİ: 5.11.2021 10:48:00

​Netflix'te saat 23.30 sonrasında bir çökme sorunu yaşandı ve binlerce kullanıcı konu hakkında araştırmalara başladı. Kullanıcılar önemli içeriklere erişim sağlayamadığı konusu da bildirim yapıyor. Peki, Netflix çöktü mü, neden açılmıyor? Netflix bu içerik anında izleme için mevcut değil ne demek? İşte tüm her şey hakkında bilgi

Netflix'te son saatler itibariyle çökme sorunu meydana geldi. Binlerce kullanıcı Netflix bu içerik anında izleme için mevcut değil uyarısıyla karşı karşıya kaldı. Peki, Netflix çöktü mü, neden açılmıyor? Netflix bu içerik anında izleme için mevcut değil ne demek? İşte son haberler
 

NETFLİX ÇÖKTÜ MÜ?

Dizi, film ve belgesel platformu olan Netflix'te "Bu içerik anında izleme için mevcut değil" sorunu herkesi şaşırttı. Konu hakkında henüz bir bilgi paylaşılmadı.

NETFLİX NEDEN AÇILMIYOR?


Netflix'te yaşanan içerik açılma sorununun hemen sonrasında kullanıcılar açıklama bekliyor. Sorunun serverlardan kaynaklandığı ifade ediliyor. 

NETFLİX'TEN AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Netflix söz konusu sorun hakkında bir açıklama yapmadı. Açıklama geldiği anda haberimizin içerisinden ulaşılabilecektir.

NETFLİX HAKKINDA BİLGİ

Netflix, Inc., merkezi Kaliforniya'da bulunan Amerikan teknoloji ve medya hizmetleri sağlayıcısı ve yapım şirketi. 1997 yılında Reed Hastings ve Marc Randolph tarafından Kaliforniya'da kuruldu. Şirketin ana faaliyeti, ücretli aboneliğe dayalı video akış hizmetidir.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR