Nakit İhtiyacı Amacıyla Odeabank Devrede! 22 Yaş Üstü Herkese 18.000 TL Şartsız Ödeme…

Nakit İhtiyacı Amacıyla Odeabank Devrede! 22 Yaş Üstü Herkese 18.000 TL Şartsız Ödeme…
YAYIN TARİHİ: 12.02.2022 11:23:00

Odeabank bağlamında oluşturulan duyuruda 18 bin TL hesaplara koşulsun yatacak. Hesaplara para ödemesi başladı. Uygulamaya koyduğu bu kampanya ile Odeabank vatandaşlara süratli bir şekilde kredi alabilirsiniz.

Odeabank doğrultusundan vatandaşlara müjde, 18 bin TL tutarında para ödemesi hesaplara yatıyor. Vatandaşlara kredi konusu ile alakalı süratli onay veren banka, 36 ay vadeli 18 bin TL lik kredi ile alakalı verileri resmin internet sitesinden paylaştı. Kredi almayı düşünen vatandaşlar Odeabank'ın cep uygulamasını kullanmak suretiyle bankaya gitmeden anında başvuru yapılabilecek.  Genel Müdürlükten oluşturulan bildirime göre kredi kullanacak vatandaşlar, banka politikalarına makul olmaları halinde garantili işlem yapılacak.



Odeabank doğrultusundan uygulamaya koyulan kredi kampanyasına iştirak etmek isteyen kişilerin kredi notu en az 1150 olması gerekiyor.  Bu koşulu gerçekleştiren vatandaşlara süratli bir şekilde onay verilecek. Nakit gereksinimi hisseden vatandaşlar en yakın banka şubeleri üzerinden veya bankanın web sitesi bağlamında kredi faiz oranları öğrenilir. 




Odeabank cep uygulamasına girilerek para alacak müşteriler, kredi kullanımları amacıyla hemen onay alabiliyor. Uygulama üzerinden kampanyaya katılımı halinde kredi amacıyla hemen onay alınabilir sonrasında ise onaylanmış olan kredi için banka şubelerine gitmenize hiç gerek yoktur. 



Odeabank doğrultusundan verdiği bu kredilerde, emekli olan bireylerin yanı sıra devlet memuru olan vatandaşlar amacıyla da ihtiyaçlara uygun kredi seçenekleri ve kampanyası mevcut. Emekli olan kişiler kredi almak istediklerinde, emekli maaşlarını Odeabank'a taşımaları elzemdir..  Bu bağlamda fazla limitli kredi alma şansına sahip olabilirler.  Kredi alacak olan vatandaşlar, bu bankanın yapmış bulunduğu kredi kampanyasında borç kapatma ya da borç aktarımı kredi kampanyasına da katılabilirler. 



 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR