Müjdeli Haber Geldi, Kredi borcu ve kredi kartı borcu kapatma kredisi başladı

Müjdeli Haber Geldi, Kredi borcu ve kredi kartı borcu kapatma kredisi başladı
YAYIN TARİHİ: 22.08.2021 21:56:00

Müjdeli Haber Geldi, Kredi borcu ve kredi kartı borcu kapatma kredisi başladı. Son dakika duyuru ile birlikte, detaylar...

Kredi borcu ve kredi kartı borcu kapatma kredisi başladı. Kredi borcu ve kredi kartı borcu kapatma kredisi veren bankalar hangileridir? Sizlere yazımızda kredi borcunuz ve kredi kartı borcunuzu tek bir bankada toplamak istiyorsanız hangi bankadan kredi başvurusu yapabilirsiniz, bunun hakkında bilgiler vereceğiz. Bu borçlar güncel borçların olması gerekiyor. Daha önceden icralık ve avukatlık olduğunuz borçlar için bu kredileri alamazsınız. Eğer sizlerde bankalardan düzenli ödemeler yapıyorsanız ve artık borç ödemekte limit artışı olduysa kredi kullanarak tek bir bankaya tüm borçlarınızı toplayabilir ve 36 ay vadeye kadar bölebilirsiniz. Şimdi sizlere bu bankaların hangileri olduğu hakkında bilgiler vereceğiz.

Ziraat Bankası borç kapatma kredisi

Kamu Bankası olarak hizmet veren Ziraat Bankası üzerinden borç kapatma kredisi kullanabiliyorsunuz. Kredi başvurusu yapacak olan müşterilerin şartlara uygun olması durumunda bankadan hemen kredi kullanabileceğini söyleyebiliriz. İhtiyaç Kredisi olarak verilen bu krediler de 36 ay vadeye kadar 100.000 TL kredi veriyor. Emekli olan kişiler özellikle emekli maaşlarını bankaya taşıyarak daha yüksek miktarda kredi kullanabiliyor.
Ziraat Bankası borç kapatma kredisi başvurusu yaptığınızda size özel olarak verilen bu kredi kampanyasında devlet destekli düşük faiz oranlarında yararlanacaksınız. Tüm bankalardaki kredi, kredi kartı ve kmh hesaplarımızı da kapatarak tüm bankadaki borçlarımızı tek bir bankadan ödeme kolaylığı sağlarsanız. Kredi başvurusu için en yakın Ziraat Bankası şubesine kimlik ve gelir belgeniz ile birlikte gitmeniz yeterlidir.

Şekerbank borç kapatma kredisi başvurusu

Tüm banka borçlarınızı tek bir yere toplamak istiyorsanız Şekerbank üzerinden borç kapatma kredisi kullanabilirsiniz. Şekerbank borç kapatma kredilerinde 36 ay vadeye kadar 100.000 TL kredi veriyor. İhtiyaç Kredisi olarak verilecek bu krediler de ilk taksit ödemeniz de erteleme yapabiliyorsunuz.

Kredi kullanacak olan kişilerin şartlara uygun olmaları durumunda Şekerbank üzerinden borç kapatma kredilerine alabilecekleri söyleyebiliriz. Şekerbank şubelerine giderek kimliğinizi verdikten sonra kredi başvurunuz yapabiliyorsunuz. Özellikle emekli olan kişilerin kredi notu düşük olsa bile emekli maaşlarını bu bankaya taşıyarak kredi alabileceklerini söyleyebiliriz. Şekerbank borç kapatma kredisi aldığınızda tüm bankadaki borçlarınızı tek bir yerde toplama işlemi yaparsınız.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR