Metrobüs Açık Mı, Otobüs İETT Metrolar Çalışıyor Mu? İstanbul'a Girişler Son Dakika Yasaklandı Mı?

Metrobüs Açık Mı, Otobüs İETT Metrolar Çalışıyor Mu? İstanbul'a Girişler Son Dakika Yasaklandı Mı?
YAYIN TARİHİ: 24.01.2022 18:15:00

İstanbul'a yoğun şeklide yağan ve hayatı adeta felç eden kar yağışı hala devam ediyor. Bu anlamda arama motorlarında vatandaşlar İstanbul'a girişler yasaklandı mı? Metrobüs açık mı, otobüs ve metrolar çalışıyor mu? Gibi soruları merak ediyor. İstanbul'a gelişlerde bazı yollar trafiğe kapanmış durumda. Metrobüs, metro ve otobüslerde sıkıntı yok çalışmaya devam ediyorlar.

İstanbul'da olumsuz hava koşulları nedeniyle ulaşımda aksamalar oluyor. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya tedbirleri peş peşe açıklıyor. Kentin iç ve batı kesimlerinde kar etkisini iyice hissettirirken, kamu kurumlarında görevli memurların mesaisi 15.30'da sona erdi. AVM'ler bugün 19:30'da kapanacak. Öte yandan ulaşımla alakalı incelemeler yapılmaya başlandı. Peki İstanbul'a girişler yasaklandı mı? Metrobüs açık mı, otobüs ve metrolar çalışıyor mu? Karayolları Genel Müdürlüğü, Anadolu doğrultusundan İstanbul tarafına ulaşımın Sakarya'dan (İzmit ve İstanbul istikametine) itibaren bütün otomobiller bağlamında durdurulduğunu duyurdu. Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de

İSTANBUL'DA METROBÜS AÇIK MI, OTOBÜS İETT METROLAR ÇALIŞIYOR MU?


Henüz konuyla alakalı resmi bir açıklama gelmedi. Fakat olumsuz hava koşulları nedeniyle sefer saatlerinde farklılık yaşanabilir.

İSTANBUL'A GİRİŞLER SON DAKİKA YASAKLANDI MI?


Açıklamada, "Anadolu doğrultusundan İstanbul tarafına ulaşım, Sakarya'dan (İzmit ve İstanbul istikametine) itibaren bütün otomobiller bağlamında durdurulmuştur. Kocaeli'nden ise yalnız ağır taşıt trafiği (İstanbul yönündeki TIR trafiği) durdurulmuştur. Yalova'dan İstanbul ve İzmir istikametindeki ulaşım bütün vasıtalar amacıyla durdurulmuştur" ifadelerine yer verildi.

Trakya'dan İstanbul'a kar yağışı nedeniyle otomobil girişlerine izin verilmeyeceğinin duyurulmasının sonrasında otomobiller program noktalarından geri çevriliyor.




İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın kar yağışı nedeniyle Trakya'dan İstanbul'a vasıta girişlerine ikinci bir duyuruya kadar izin verilmeyeceğini belirtmesi üstüne bilhassa Tekirdağ'da İstanbul istikametindeki yollarda ekipler tedbir aldı.

Tekirdağ Gümüşyaka ve Çerkezköy ilçesi Tepebaşı mevkilerinde trafik ekipleri İstanbul istikametine giden sürücüleri durdurdu.



İkinci bir duyuruya kadar Trakya'dan İstanbul'a girişlere izin verilmeyeceği belirtilerek sürücülerin dönmeleri istendi.

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde de İstanbul'a otomobil gidişlerine izin verilmiyor.

İlçe Güvenlik Müdürlüğü ekipleri otoban girişinde sürücüleri uyararak denetimlerde bulundu.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR