Meclisten Geçti, Hesaplara 21.000 TL Ödeme Yatacak! Son Dakika Haberi Geldi

Meclisten Geçti, Hesaplara 21.000 TL Ödeme Yatacak! Son Dakika Haberi Geldi
YAYIN TARİHİ: 28.02.2022 12:07:00

​Ekonomik sorun yaşam sürdüren vatandaşlar, 21000 TL'ye kadar tüketici kredisi müracaatı gerçekleştirmek istiyorsa, belirti edilen şartlar dahilinde Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden nakit kredi kullanabilecek. Meclis onayından da geride bıraktığımız ve kamu bankaları doğrultusundan ödenecek olan 21000 TL nakit kredi kampanyası ile alakalı detaylar haberimizde. 

Kamu bankaları bağlamında Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank doğrultusundan ödenecek ve asgari ücretle çalışan ile emekli olan vatandaşlar amacıyla nakit kampanyası yapılacak olan 21000 TL kredi kampanyasından, yalnızca müracaat yapan vatandaşlar alabilecek. 




Vakıfbank Halkbank, Ziraat Bankası kendi resmi internet sitesi üstünden de yapmış bulunduğu duyuru ile eş güdümlü 3 sene vadeye kadar ilk taksit ödemesinde 3 ay ertelemeli kredi kampanyası amacıyla müracaat almaya başladı. Kredi müracaatı yapacak olan kişiler, 21000 TL gereksinim kredisi kullanmak istiyorsa, banka kredi notu: 1200 ve üstünde olması halinde, ilaveten gelir hali derli toplu olması halinde kredi onayı alabilecek. 


21000 TL'ye kadar tüketici kredisi müracaatı gerçekleştirmek isteyen kişiler, ilaveten Vakıfbank bağlamında hesapları olması halinde bu bankanın internet bankacılığını kullanarak mobil program üzerinden de kredi müracaatı yapabilir.




Vakıfbank üzerinden bireysel kredisi kullanmak isteyen kişiler, hem emekli olmaları halinde emekli maaşlarını bu banka üzerinden alması koşulu ile kredi onayı alabilir. 21.000 TL'ye kadar kullanacağınız kredilerde 3 sene vade ve ilk taksiti ödemelerinde ise 90 gün  ertelemeli olan bu kredi kampanyalarına katılmak amacıyla müracaat yapmanız yeterli olacak.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR